Geçmiş olsun Fenerbahçe, geçmiş olsun Türkiye

12 Şub 2010
15,006
543,719
Şimdi duydum
Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse silahlı saldırı düzenlenmiş ve şoför silahla yaralanmış. Yanındakilerin müdahalesi ile otobüs uçuruma yuvarlanmaktan kurtulmuş. Yani büyük bir faciadan kıl payı dönülmüş.

Allah korusun Fenerbahçe takımının yasını tutmaktan kurtulmuşuz.

Lanet olsun böyle zihniyete. Bir maç için katliamı göze alan gözü dönmüş zihniyete.

Milletimize, Fenerbahçemize büyük geçmiş olsun...
 

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,851
137,094
En büyük cehalet,kişiye duyulmayan saygıdır.
Hangi takım olursa olsun böyle bir saldırıyı şiddetle kınıyorum.
Fenerbahçe takımına büyük geçmiş olsun.
 

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,731
25,953
ordu-turkey
Değerli dostlar ülkece sevgiye birliğe eski komşuluk günlerine kısaca insanlığa tekrar dönüşe ihtiyacımız var.Bir yaratık düşünün ki bir şöföre saldırıp o otobüsün şarampole düşmesini ve o insanların ölmesini istiyor bunun cezası açıkça taammüden adam öldürmek kastından idamdır.Ama yakalanan yaratık ne ceza alacak 3-5 yıl hapis yada akli sorunu var diye beraat işte ülkenin hali bu olmuş.
 

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,367
141,608
Yarın kalktığımızda acaba daha başka hangi haberlerle uyanacağız?

Nereye gidiyor veya ne yapılmak isteniliyor?

Şiddetin her türlüsünü lanetliyorum.

Fenerbahçeme büyük geçmişler olsun.
 

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,345
1,724
Sonu kocaman bir hiç olan bir dünyada yaşıyoruz.İnsanlar bu gerçeği anlamalı.Hayvanlar bile kendilerine çeki düzen verirken insanlığın bu durumu hiç hoş değil.
 

ikarus75

Aktif Üye
31 Ağu 2011
358
507
Ülke olarak bir suç sarmalının içinde yuvarlanıp duruyoruz.İnsanlarımız giderek kutuplaşmaya başladı.Nefret her yeri sardı.Siyaseti hiç sevmem particilik adına kimseyi kırmamaya çalışırım ama üzülerek söylüyorum ülkenin bu hale gelmesindeki en büyük rol Akp iktidarın izlediği politikalardır.Komşuyu komşuya Türkü Türke düşman ettiler.İnsanları kutuplaştırdılar neden çünkü kutuplaşma demek her seçimde garanti oy demek.Gazete yorumlarına bakıyorum Trabzon halkına edilmedik küfür bırakılmamış.Bir Fenerbahçeli olarak bu tuzağa düşmem.Trabzon başkanı bu güne kadar çok yannışlar yapsada bunu bir şehre yıkmam.Bir teneke kupanın insan hayatında değerli olduğu bir ülke burası. Ülkenin üzerinde çok kötü oyunlar oynanmaya başlandı gidişat hiç iyi değil maalesef.
 

alper.k

Yeni Üye
16 Ağu 2011
4
1
Birakin Bunlari Kardes Bende Bu Olayi Asla Tasvip Etmiyorum.Ama Adeletin Olmadigi Yerde Terör Baslar.Eger Zamaninda Adalet Tescil Edilseydi Bu Olaylar Olmayacakti.Beni Yanlis Anlamayin Kimsenin Kimseye Saldirmaya Hakki Yok Bu Baska Sen Adeleti Uygulamasan biri cikar Adaleti Kendi Uygulamaya Kalkar.
 

alper.k

Yeni Üye
16 Ağu 2011
4
1
Ikarus Kardes Bu Bir Kupa Meselesi Degil.Ama Sen Tarafsiz Kalman Gerektigi Yerde Tarafli Davranirsan Olacagi Bu Ne Bekliyorsunuz Haksizliga Ugramis Bir Camia Ki (Trabzonspor Camiasi Haksizliga Ugradigini Düsünüyor)Bütün Verilerde Bunu Kanitliyor Herhalde onlarda hakkini arayacak sen taraf olmadan hakk dagitacak olan merci tarafli davranirsan kisilerde bu sekilde hakk aramak mecbureyetinde birakiliyor.
 

ulucak

Süper Üye
8 Eyl 2012
1,062
2,792
fenerbahçeye ve tüm türkiyeye geçmiş olsun diyorum.olay ferdi bir olaymı bir taraftarın fanatizmimi bilemiyorum -ama birileri ülkemizde kaosa yatırım yapıyor her türlü olaydan fitne fesat üretmeye kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışıyor -milli hafızamızda genelde darbe öncesi dönemlerde böyle ortamlar hazırlanmaya çalışılırdı ve seçim dönemlerinde yine aynı gibi ve içinde bulunduğumuz coğrafya ateş hattında sınırlar ve yönetimler değişiyor burdan vazife çıkaran dış güçler ülke içinde de nufuz savaşları yapıyorlar -dolayısıyla gün birlik günü feneri-galatası türkü-kürdü alevisi-sünnisi sağı-solu ermenisi rumu ile biz biriz beraberiz mesajı vermeli ve sağlam durmalıyız işin birde iktidar boyutu var birileri seçimle iktidarın ülkemizde uzun yıllardır değişmediği gerçeğinden hareketle başka vesilelerle iktidar hesabı yapıyor olabilir.şu sıralar uyanık olmalı ve kardeşi kardeşi kırdırma planı yapanların oyunlarını kursaklarında bırakmalıyız -selam ve hürmetlerimle
 

İskenderunlu

Onursal Üye
29 Tem 2012
5,357
12,892
iskenderun-Hatay
Futbolda yenmek de var yenilmek de, bunu bilmemek veya kabullenmemek en büyük cahilliktir..Hem rakibin koca Fenerbahçe yenilmen çok doğal neye itiraz ediyorsun hırçınlık yapıyorsun..
 

ihtiyardost

Onursal Üye
12 Kas 2010
3,394
66,594
Karagümrük
Mafya babalığı, vergi kaçakçılığı ve şike yapan futbol kulubü başkanlarından; şımarık ve ahlaksız olan futbolculardan; vandal ve küfürbaz olan taraftarlardan velhasıl toplumu uyuşturup, kitlelerin birbirlerine, sapık mezheplerin mensuplarıymış gibi, ölesiye düşman olmalarına vesile olan futboldan nefret ederim. Ama insanları katletmeye çalışan alçakları da her zaman lanetlerim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,731
25,953
ordu-turkey
Akşam uludağsözlük ve ekşisözlükte hala bazı yaratıklar öyle yazılar yazmıştı ki ben utandım.Ekmeğinin peşinde bir şöföre kurşun sıkılıyor amaç ne otobüs şarampole uçsun içindekiler ölsün yaralansın.Sebep hava da nem var sıkıldım yani bahane çok sorarım böyle ülkenin başı beladan kurtulur mu bu yaratıklar bu ülke de varken.Fenerbahçe şikeyle kupa kazansa bile o futbulcuların suçu ne onların eş ve çocuklarının suçu ne?Bunu yapanlar birde gerçekten bunu futbol fanatizmi ile mi yoksa seçim öncesi bir organizasyonla ülke de huzur bozmak için mi yaptı yani o kadar çok boyutlu bir olay ki her yöne çekilebilir.
 

Tarantula

Onursal Üye
9 Ağu 2010
663
2,944
Ne zaman futbolda şiddet artsa, nefret söylemleri duysam hep aklıma şu olay gelir. Neyi paylaşamıyoruz ????????????

ikiye-bolunen-kupa_242852.jpg
 

nicomedes

Onursal Üye
30 Nis 2014
880
3,912
İzmit
Faşist diktatör Franco'ya yakıştırılsa da gerçekte Portekizli Salazar'a ait olan Fiesta, Fado, Futbol yani 3F formülü halkları uyuşturmak adına kullanılır.
Fiesta; eğlence ve şenlik, Fado: müzik ve Futbol da sporu temsil eder ki dünyanın birçok ülkesinde spor futbola eşittir.
Bu formül Fado, futbol, Fatima olarak da uygulanabilir ve Fatima dini temsil eder.
Toplumların afyonu bu uygulamalar büyük ve cahil kitleleri kontrol etmeyi ve oy deposu olarak kullanmayı kolaylaştırırken karşısına konması gereken sadece ve sadece ''EĞİTİM''dir.
Maalesef ülkemizde eğitim eksikliği her geçen yıl daha da artmakta ve eğitimsiz insan konsantrasyonu nüfus içinde büyümekte, bunun kaçınılmaz sonucu ise şiddet.
Ben ülkemiz ve çocuklarımızın geleceği için endişeliyim bizleri daha kötü günlerin beklemeye başladığını düşünmeye başladım eğitimsiz beyinlerde maalesef sadece kaos üreyebiliyor.
Fenerbahçe adında Türk sporuna geçmiş olsun diyorum, bizi bu karalıktan ancak sağduyu sahibi, eğitimli, modern liderler çıkarabilir.
 

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,592
34,891
İstanbul
Fenerbahçe otobüsüne yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınıyor; yaralanıp hastaneye kaldırılan otobüs şoförüne acil şifalar diliyorum. Fenerbahçe'yi sevmeyebiliriz hatta nefret de edebiliriz ama bu hiç kimseye kalkıp da onların canına kast etme hakkı vermez.. Rekabet de, hakkını aramak da, protesto etmek de, kısacası hepsi bir yere kadar.. Zira hiç bir şey bir insan hayatından önemli değildir...
 

ikarus75

Aktif Üye
31 Ağu 2011
358
507
Alper kardeşim Fenerbahçe yönetimi Balyoz Ergenokon davalarında olduğu gibi kumpas kuruldu diyor ki görünende zaten bu.Hadi bunların hepsini geçtik adaleti devlet sağlayamadı ne olacak bu ülkede herkes silahı eline alıp kendi adaletinimi sağlayacak.Fenerbahçenin kaç şampiyonluğu gitti böyle şikelerde neler yaşanmadı bu ülkede.Bi olaylar dönüyor.İnternetteki yorumları okuyunca hayretler içinde kaldım.Trabzona Trabzonlulara neler neler söyleniyor.Vatan hainliğinden tutunda Rumluğuna kadar hakeretler ettiler.Keza Trabzonlularda bu hakeretleri edenlere aynı çok ağır itamlarla karşılık verdi.Şimdi bir top oyunu için bunlara değermi.Alın kardeşim kupanızı ülkenin bütünlüğünden bir insanın canından önemlimi bunlar.Ama bu ortamı kendi koltuklarını korumak için siyastçiler ve kulüp başkanları yarattı hala devam ediyorlar olan bu halka ve garibanlara oluyor.Bu yaşa geldim iki tane adam gibi adam başkan gördüm.Maalesef ikiside rahmetli oldu.Biri Süleyman Seba diğeri Özhan Canaydındı.
 
Üst