![]() |
#1 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 18.Mart.2011
•Rep Puanı : 366815
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Erişimi yasaklanan Mediafire yükleme sitesine girebilmek için yapılması gerekenler Sevgili arkadaşlar; Mediafire linklerimizin yoğun olarak yüklendiği bir site. Girebilmek için DNS ayarlarınızı değiştirmeniz gerekiyor. Alttaki bağlantıya tıklayıp açılan sayfadaki resimli anlatımımı okuyup kolayca DNS ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 04.Aralık.2011
•Rep Puanı : 426226
•Rep Seviyesi :
![]()
Çok kolaymış Teşekkürler Zamangezgini
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 14.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 60646
•Rep Seviyesi :
![]()
Teşekkürler .... AÇILDI
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 28.Haziran.2013
•Rep Puanı : 62598
•Rep Seviyesi :
![]()
Bir Tavsiye;
DNS ayarlarını değiştirmekte zorlanan yada değiştirmek istemeyen arkadaşlar, Bilgisayarınıza Comodo Dragon tarayıcısını yükleyebilirsiniz. Yasaklı site kararlarından etkilenmiyor. Comodo tarayıcısı ile bilgisayarınızın DNS ayarlarını değiştirmeden engellenen sitelere girebilirsiniz. Kullanmakta olduğunuz tarayıcıya Comodo Dragon yazıp aratabilirsiniz. Herhangi bir program sitesinden indirip kurabilirsiniz. Ben uzun zamandır kullanıyorum. Güçlü ve hızlı. Reklam saldırısı da yok. Tavsiye ederim. İkinci bir alternatif te Citrio tarayıcısı. Bu tarayıcı da DNS ayarlarını değiştirmeden indirme yapabiliyor. Yasaktan etkilenmiyor. Crome ve Yandeks tarayıcılarının reklamları bunalttığı için alternatif bir tarayıcı denemeye karar verdim. Citrio'yu kurdum. İki gündür kullanıyorum. Tavsiye ederim. Kolay gelsin. [EK AÇIKLAMA: Citrio iyi bir tarayıcı. Ancak yasaktan etkilenmiş. İndirme yapmıyor. Comodo Dragon da bir sıkntı yok.[/COLOR] Konu md35 tarafından (03.Mart.2015 Saat 04:02 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ek açıklamasebebi ile |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 07.Ekim.2009
•Rep Puanı : 146279
•Rep Seviyesi :
![]()
Dostlarım, dns değiştirmemek ya da alışık olduğunuz chrome'u kullanmaya devam edebilmek için bir chrome uzantısı olan ZENMATE'i aktifleştirdiğinizde hiçbir sıkıntı kalmıyor. Ben birkaç yıldır bu şekilde giriyorum internete, hiçbir yasaktan etkilenmiyorum.Tavsiye ederim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 31.Ekim.2014
•Rep Puanı : 385128
•Rep Seviyesi :
![]()
ZENMATE çok yararlı herkes kullansın yani. Tabi sanırım sadece CHROME için.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 26.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 30168
•Rep Seviyesi :
![]()
merhabalar
![]() bir de mediafire için sharedir var tavsiye ederim dns ile uğraşmadan indirmek çok kolay ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Yasaklı Üye Üyelik tarihi: 18.Ekim.2014
•Rep Puanı : 8079
•Rep Seviyesi :
![]()
Bende media fire'dan indirdim fekat hicbir sorun yasamadim duzeltmisler zannediyorum
saygilar 39 |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 18.Mart.2011
•Rep Puanı : 366815
•Rep Seviyesi :
![]()
Konu gündeme tekrar çıkarılmıştır. Çünkü Mediafire sorunu sürmektedir.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 19.Mart.2010
•Rep Puanı : 28156
•Rep Seviyesi :
![]()
Comodo, zenmate, DNS ayar değişimi .... hepsini denedim. DNS ayarlarını defalarca değiştirip kontrol ettim. Bilgisayarda problem olabilir düşüncesiyle şimdi başka bir bilgisayarda da DNS ayarlarını değiştirip denedim, maalesef nafile arkadaşlar. Belki de ISS'den (Turk.net) kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum ama onlar da TTNET / Telecom altyapısını kullanıyorlar sonuçta. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Paylaşımlar için hiç olmazsa alternatif link verilemez mi? İlginiz için tekrar teşekkürler.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Resim yükleme sitelerine resim yükleme ve 116 adet resim yükleme sitesi | Doktor Kim | Resimli ve Görüntülü Anlatımlar | 7 | 12.Mart.2016 14:53 |
Çizgidiyarı Sitesine Duyurulur | tafamus | Paylaşacaklarımız | 24 | 23.Şubat.2011 13:26 |