Injustice: Gods Among US (oyun tanıtımı)

kral911

Süper Üye
12 Ocak 2010
3,050
1,505




Güvendiğimiz kahramanlarımız en büyük düşmanımız haline gelirse ne olur? Mortal Kombatın yaratıcılarından NetherRealms Stüdyoları, dövüş oyunları dünyasına yeni bir seri kazandırmak için geliyor; Injustice: Gods Among Us. DC Çizgiromanları dünyasının ikonik kahramanları olan Batman, Cyborg, The Flash, Harley Quinn, Nightwing, Solomon Grundy, Superman ve Wonder Womanı içeren oyun, dövüş oyunlarını sevenler için heyecan verici orjinal bir hikaye ile geliyor. Kahramanlar ve kötülerin epik savaşlar ve devasa mekanlarda karşı karşıya gelecekleri, iyi ve kötü arasındaki çizginin yok olduğu bir dünya sizleri bekliyor.


Yıkım Dolu Dövüşlerde Dünya Senin Silahın: Galaksinin en güçlü süper kahramanlarını kontrol et. Yıkılabilir, etkileşimli devasa alanlarda epik savaşlar seni bekliyor. Super güçlerinle araçları, binaları ve daha bir çok çevre detayını super silahlara çevir ve Dünyanın temellerini yerinden oynat.
Sınır Tanımayan Kapışmalar: Çoklu bölümlere sahip dövüş arenalarında kapışın.
DC Çizgiroman Evreninden Zengin Kahraman Listesi: DC Çizgiroman evreninden kahramanlar ve kötülerle epik karşılaşmalar yapın, arkadaşlarınıza favori kahramanınızın gerçek gücünü gösterin! Batman, Cyborg, The Flash, Harley Quinn, Nightwing, Solomon Grundy, Superman ve Wonder Woman kapışmaya hazır!
Tanrı vari Güçlere Hükmedin: Karakterlere has kombo hareketler ve çevre etkileşimleri ile her karakterin kendine özel süper güçünü açığa çıkarın.
Orjinal DC Çizgiroman Evreninden İkonik Mekanlar: Yazarlar Justin Gray ve Jimmy Palmiotti ve DC Entertainment işbirliği ile oyuna özel yaratılmış hikaye oyuncuları bekliyor. Oyuncular, DC Çizgiroman dünyasından alınmış ikonik mekanları keşfedecek ve bu mekanlarda epik dövüşlere katılacak.
 

kral911

Süper Üye
12 Ocak 2010
3,050
1,505
oyunu şimdi kurdum..gayet güzel bence...süper kahramanlar parmaklarımın altında...:)
 
Üst