Metro'da Çizgi Romanlı Bir Gün :)

vakanuvis

Süper Üye
5 Mar 2011
604
975
Bu günümü paylaşmak istedim, dayanamadım, hey allahım.

1. Geçen hafta özer sahaf'tan toplama bir "Hercules" cildi aldım. 4'er adet çıkmış iki ayrı serinin eski 8 sayısı bir arada basılmış. Daha önce bazı fasiküllerini almış "Allah'Im ne dandik bir şey buuuu" yorumu yapmıştım, cildi okuyunca anladım ki gerçekten dandikmiş seriler!

Her neyse... Cildi üçüncü kez okuyordum ki diline takıldım. Bob Layton inanılmaz komik bir dil kullanmış iki seride de. Aşırı kaslı ve kasıntılı Hercules'e her kızan "steroid nefesli" diyor falan.

İşte bugün saat 10.00 civarı Metro'ya bindim, boş yer buldum oturdum, derse giderken çr okuyacağım hesap bu... Okudum da. İşte ikinci seri içinde Hercules uzaydaki bir üste "Red Wolf" adlı karakterle karşılaşıyor. Adamın kostümü hafiften kurt kırması bir tasarım.

Şekil 1a
582535-sc0004b88e_large.jpg


İşte bu adam insan kılığına girmiş bir uzaylıyı öldürüyor bir gezegende. Tutuklanıyor. Polis gücünden bir tip "Ya biz niye garip adamları tutukluyoruz, normal kimse yok mu?" diye soruyor.
Derken Hercules'i tutukluyorlar "Al bir garip tip daha" diyor falan.
Derken Cezaevinden kaçıyorlar. Bir yerde polisler Red Wolf'la karşılaşıyor ve içlerinden biri "I-It's him! The one in the Doggie-Suit" diyor...

Tam burada böğürerek güldüm metroda. Tam da kapıya yanaşmış inmeye hazırlanıyordum... Tutamadım kendimi ve kahkaha attım boş bulunup. Sonra da İTÜ durağından çıkana kadar bütün yürüyen merdivenlerde güldüm kahkahayla karışık... Tabii tuhaf ve şaşkın bakışlar altında :O)


2 - Saat 14 civarında dönüşte ise çantamdan The Language of Comics adlı kitabı okumaya başladım. Eve ulaştığımda kapıya kalktım bir de ne göreyim, sakallı genç bir arkadaş açmış havalı bir şekilde Martin Mystere Klasik Seri okuyor. Kapılar az daha açılmasa yanaklarından öpecektim cesaretinden dolayı ama olmadı... İyi ki de olmadı :9 Öpücük möpücük... :Z

Evet, böyleyken böyle, paylaşmak istedim :)
 

''Yiğit''

Aktif Üye
8 Nis 2012
401
233
Mudanya/Bursa
Bende durup dururken gülünce millet bana bakıyor.Çok kötü bir his bence o ya,içlerinden ''Deli mi ne'',''Ay gerizekalıya bak .s .s'' demediklerini nerden bileyim :D
 
Üst