Neler oluyor?

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,147
4,516
Beni forumlar dan bilen arkadaşlarım vardır içimizde ..Olabildiğince kırıcı olmamaya çalışırım...Bilirim ki ölümlü dünya yaptığımız yanımıza kar veya zarardan başka bir şey getirmez.Çıktığımız yol bir avuç insan ..Amaç çizgiroman ...Alım gücümüzün azaldığı köreldiği dahası artık bulamadığımız anıları toplamak çocukluğumuzu paylaşmak için toplandık burada.Bir çok forumda itişmeler ,kakışmalar ,güç gösterileri oldu.Ben çok verdim sen az verdin.Forum benim ben ne dersem o olur hezeyanları...Yazık oluyor bize..Kimi balonlamacıydı güç bende dedi kimisi çeviriciydi en iyisini ben yaparım sen yapamazsın dedi.Bu hakkı kendinde buldu.Yazık oldu bizi.Kimse kendini kanıtlamak için forumları kullanmasın ..Bir avuç çizgiroman sevdalısı...Son günlerde gelişen olaylar üzerine yazdım bu yazıyı.Önce filmografi ayrıldı özür dileyerek ardından bugün blackbishop ayrıldı...Nedenlerini bilmiyorum ama üzülüyorum.Çizgiroman sevdalalarının kurumuş bir yaprak gibi ordan oraya savrulmaları beni kaygılandırıyor.Sizlerle var çizgiroman sizler bir parçasısınız bir bütünün.İyi ki varsınız.Açıklama beklemiyorum sadece aldıklarım için her ikinize de teşekkür ediyorum.Hakkınızı helal edin.
 

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,307
49,877
NeverLand
Bazen basit bir amaç olarak düşünülen bir fikir ya da oluşum maalesef zaman içerisinde şekil değiştirebiliyor. Burada bulunan herkesin tek bir basit amacı olmalı. O da çizgi roman okumak ve desteklemek. Bunun dışındaki hiç bir amaç ya da beklenti bizim çizgimiz değildir. Kalabalık bir insan topluluğu içerisinde zaman zaman kırgınlıklar, alınganlıklar mutlaka olacaktır ve oluyor da. Keşke herkesin doğrusunu yansıtabileceğimiz bir oluşum bulunabilse. Ama maalesef bu düşünce bu dünyaya ait değil. Nerede ve nasıl bulunursak bulunalım, ne kadar özgürlükçü ve adiliz dersek diyelim her zaman için koşulları beğenmeyen, kendisini mutlu hissetmeyen insanlarımız olacaktır.
Ayrılma kararı alan herkes sadece bizi üzer. Bunun üzerine bir şeyler söyleyecek değilim. Sadece tek beklentim insanların saygı ve sevgi gibi tarihe gömülmek üzere olan kavramları yaşatabilmek adına yeterince çaba göstermeye devam etmesidir.
 

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,345
1,724
Sayın şerifengin,

O cümlemin yarısını yazarak benim hakkımı yemişsiniz.

Çünkü ben o ifademin ardından o tür çizgi romanları okuyanlar adına o çizgi rpman için teşekkür ettim.

O cümlemi tam olarak yazarsanız insanlar yanlış anlamamış olur.
 

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,345
1,724
Son düzenleme:

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,032
İstanbul-İzmir
Madem sevmediğiniz tür neden gereksiz yorum o zaman?
Herkes herşeyi sevmek zorunda değil okumazsınız beğenmezsiniz ve kendinize saklarsınız olur biter.
Farkında olmasanızda yanmak üzere olan fitili ateşlemiş olabilirsiniz...
 

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,345
1,724
Sayın şerifengin,

Kesinlikle haksızlık yaptınız.Çünkü benim yazdığım mesajdan alınmak için hiç bir neden yok.Eğer başka bir meseleden dolayı beni suçladı iseniz bilmek isterim.
 

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,536
957
Bursa
Tamam sakin olun abilerim.
Hayırdır noluyor hala anlayabilmiş değilim nazar mı değdi diyarımıza ne?
Şu bir hafta içinde birileri provake mi ediyor bir fitiller dönüyor ortalıkta ama hadi hayırlısı bakalım. İki çalışkan arkadaşımız ayrıldı hoş iş çalışkan olmasında da değil pek kimseleri kırdıklarını da görmedim. Bir dolaplar dönüyor burda ama hadi hayırlısı bakalım.
 

cagataykhan

Süper Üye
13 Mar 2010
567
1,241
altay1944 alkışlanacak bir yorum yazmış, altında yine tartışma, etmeyin arkadaşlar, her şey güzel olacak
 
Üst