Asterix'in Yeni Çizeri DİDİER CONRAD

CortoMaltese

Onursal Üye
8 Ağu 2012
554
2,987
Yeni yazar ve çizer işbirliğiyle yayınlanan albümlerden birini aldık. Çocuklarımla okuduk. Çizgi Uderzo'nun çizgisine bayağı benziyor. Çinisi falan da bayağı iyi taklit edilmiş. Senaryoyu da sevdik.
 

R.Türkmen

Çizgi Roman Ustası
12 Şub 2012
763
2,979
Ben de şimdi inceleme fırsatı buldum Conrad'ın çizgilerini. Necmi'ye katılıyorum. Çizgiyi ayırt etmek zor, tarz hemen hemen aynı gibi. Sadece atlar bana Red Kit'i anımsattı o kadar. Gelenek dediğimiz şey bu işte. Kaliteyi bozmadan devam ettirebilmek. Çünkü Asterix Fransa'da en çok satan çizgi romanlardan biri. Bu yeni macera 2 milyondan fazla satmış sadece Fransa'da. Ben de çok severim. Filmlerini, çizgi filmlerini, oturup çocuklarla izlediğim çok olmuştur.

qdjJM3.jpg


Neyse.. Yetenekli Jean-Yves Ferri ve Didier Conrad'ın çalışmasıyla Asteriks ve Obelix yepyeni bir hikayeyle geri dönmüş oldular. Darısı bizim kahramanlara olsun..:)

Asteriks ve İtalya ile Yarış... “İtalya, Sezar, Roma ve Kolezyum'dan çok daha fazlası!” Diyor yeni macera hakkında Didier ve Jean-Yves. “Sonunda Asterix ve Obelix'in İtalya'nın gerçekte nasıl olduğunu öğrenmenin zamanı geldiğini fark ettik! Ailesi aslen Venedikli olduğu için Albert Uderzo'nun onaylayacağından eminiz." diye de ilave etmişler.

Albümün Türkçeye kazandırılmış paylaşımına hiç de hayır demeyiz.:)
 

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,406
Conrad çok büyük bir yetenek çok yerinde bir karar olmuş doğrusu.
Asterix çizimleri öylesine etkileyici ki aradan geçen bunca seneye rağmen yeri doldurulamadı.
 

Sinan Atik

Yönetici
13 Haz 2011
2,395
6,522
Ankara
Bazı şeyler var ki set halinde aklımızda yer ediyor. Didier Conrad bu açıdan çok iyi bir tercih olmuş. Muhtemelen çizer böyle yapmayı tercih etmiştir diye düşünüyorum.
Yeni maceraları okumak keyifli olacak.
 
Üst