" Bu siteye ulaşılamıyor" sorunu

Üsküdar

Süper Üye
28 Ara 2016
2,516
3,740
Çizgidiyarı sitesi gibi takip ettiğim bir diğer site:eskikitaplarım, sitesiydi fakat Kasım ayı ile birlikte "Bu siteye ulaşılamıyor" uyarısıyla karşılaşıyorum acaba sorun siteden mi kaynaklıdır,bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı?
 

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,211
75,324

Sevgili "Üsküdar", herhangi bir siteye ulaşılamıyorsa bu sorunun lokal olarak sadece sizden mi kaynaklandığı yoksa asıl server'ından mı kaynalandığını, yani herkesi mi ilgilendirdiğini anlamak için birtakım siteler var: Bunlardan biri de . Bu siteye girip sorgu satırına ulaşılamayan sitenin adresini yazıyorsunuz, o kadar. Aşağılarda da bazı ipuçları var, mesela site çökmemiş ve faalse, ama siz evden ulaşamayıp, mesela işyerinden ulaşabiliyorsanız DNS değiştirme vs öneriliyor filan. Sorduğunuz site şu an yayın yapmıyor gözüküyor. Tek kontrol etme sitesi o değil tabii, başka siteler de var, anahtar sözcük "DOWN" (Google'da "is this site down" diye aratın).

 

ulucak

Süper Üye
8 Eyl 2012
1,062
2,792
Çok değerli bir sitemizdir.diyarımızı saymazsak türkiyede eşi yoktur. malesef bende ulaşamıyorum zaman zaman böyle oluyordu. umarım ciddi bir şey yoktur.
 
Üst