Yakup Yavru hayatını kaybetti.

Beymelikli18

Onursal Üye
26 Eyl 2014
18,882
52,471
Kendi Koltuğunda
Yakup Yavru kimdir?
Ünlü oyuncu Yakup Yavru hayatını kaybetti.

[url=https://hizliresim.com/b6Pka0][/URL]


25. Adana Film Festivali için Adana'da bulunan sevilen oyuncu Yakup Yavru, açılış töreni sonrası geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Gece kalp krizi geçiren Yavru, Özel Adana Hastane'sine kaldırıldı. Ünlü sanatçı burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

YAKUP YAVRU KİMDİR?
[url=https://hizliresim.com/dB98ar][/URL]
Yakup Yavru, 1 Mart 1952 tarihinde Amasya’da doğdu. Öğretmen okulundan mezun olduktan sonra birçok şehirde görev aldı.Öğretmenlik yaptığı dönemde tiyatro ile de ilgilenmeye başlayan Yakup Yavru, “Bana Sevgiyi Anlat” isimli dizi ile oyunculuk kariyerine başladı. “Böyle mi Olacaktı?”, “İkinci Bahar”, “Marziye”, “Unutabilsem”, “En Son Babalar Duyar”, “Kınalı Kar”, “Mihriban”, “Geniş Aile”, “Papatyam” gibi televizyon yapımlarında yer alan Yavru birçok reklam filminde de yer aldı.
Yakup Yavru ayrıca, “Babam ve Oğlum”, “Kutsal Damacana”, “Recep İvedik”, “Destere”, “Ceberrut”, “Baş Belası”, “Benzersiz”, “Aşka Geldik”, “Kiraz Mevsimi” gibi filmlerde de rol aldı.
 

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,593
34,936
İstanbul
"Geniş Aile" dizisindeki okul müdürü Ümran Süreyya bey tiplemesi ile gönlümü fetheden aynı zamanda Hulusi Kentmen'den sonra gördüğüm en sempatik yaşlı oyuncuydu. Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin..
 

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,406
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Çok beğenerek izlediğim çok kaliteli bir sanatçıydı.
Sevenlerine sabır ve başsağlığı merhuma Allahtan rahmet dilerim.
 
Üst