Taradıklarımız ve Paylaşacaklarımız

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,322
Sevgili Petranyus la birlikte tarayıp düzenlemeleri üzerinde çalıştığımız kitaplarla ilgili bilgi vermek istedik.Çalışmalar halen devam etsede en kısa sürede paylaşmaya çalışacağız.Proğramın çok gerisinde kalsak ta evdeki hesap çarşıya kısmen uydu.Bazan uydu bazan uymadı ama biz taramaya devam ettik en uzun yollar bile küçük adımlarla başlar.Şimdilik taraması biten kitapları düzenleme için uğraşıyoruz bitince paket olarak paylaşıma açacağız.Petranyus unda bütün çizgi severlere selam ve saygıları var.








 

KHANN

Kıdemli Üye
19 Ara 2012
126
277
Emekleriniz için şimdiden çok teşekkürler . Bir sorum olacaktı size . Bu Milliyet Çocuk sayıları yanlış hatırlamıyorsam içinde kapaktaki resimleri olan çizgi romanları ek olarak veriyordu . Onları hep biriktirirdim . Bu seriler onlardan mı acaba , beni aydınlatabilirseniz sevinirim . Saygılarım ile .
 

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,322
Maalesef çizgi roman ekleri olan sayılar bunlar değil.Forumda o çizgi romanların tamamı daha önce değerli üstadlar tarafından taranıp eklenmişti.Milliyet Çocuk Çizgi Klasiklerin tamamı mevcut oradan bakabilirsiniz.Bizim taramasını yaptıklarımız arasında bulunmuyor.Yanlış hatırlamıyorsam çizgi klasikler 1981 yılı sonunda yada daha önce sonuçlandırılmıştı.1983 yılına ait Milliyet Çocukları çok yakında bitireceğiz.Ondan sonra başka projeler üzerinde çalışmayı düşünüyoruz.Belki mizah dergileri yada karikatür yarışma kitapları olabilir, yada foto romanlar tam karar vermedik.İş yoğunluğuna ve gündeme göre hareket edeceğiz.Belkide Milliyet Çocuklara tekrar dönüş yapabiliriz.Özel hedefimiz 1979 -1980 -1981-1982 yıllarını bize göre altın yıllar bitmesine katkı sağlamak.1984 yılıda çok verimli ve özel bir yıldı.Akim konusuda çok atıl kaldı Tarzan külliyatı oluşturamadık hala Zembla'larda mutlu sonu gördük en azından.Siz okuyun yeterki biz sabaha kadar taramaya devam ederiz.Selam ve saygılarımızla.Özellikle Haluk Bey den sonra anlayışımız çok farklılaştı.Onun yerini doldurmamız mümkün değil ama en azından izi boş kalmasın.
 

prince

Onursal Üye
20 Ağu 2012
4,464
26,952
Büyük boy ve renkli dergileri tarayıp paylaşmak,gerçekten çok meşakkatli bir iş.Hele hele ciltten taranıyorsa,eyvah eyvah.
Bizlere sunduğunuz bu güzel emeklere çok teşekkür ediyorum...
 
Üst