Diyar dostları yardım lütfen!!!

nicomedes

Onursal Üye
30 Nis 2014
880
3,912
İzmit
Selamlar,
Geçen haftalarda sayın Ertekin dostun başına geldiğinde bende bir arşiv kazasını yeni yaşamıştım.
yere düşen HDD okuma çabalarım bugün itibariyle son buldu tek çare tamamını yeniden indirmek veya bir dosttan arşivini paylaşmasını rica etmek.
Bu konuda yardımcı olmaya zamanı olan bir dost varsa müteşekkir kalırım.
 

Kayıtsız Eleman

Süper Üye
13 Tem 2015
564
2,497
Anadolu Yakası
Aslında eğer harici diskinizin içinde çok fazla özel ya da gizli kalmasını istemediğiniz dosya yoksa, satıcının yetkili servisine kargo ile gönderebilirsiniz, garantisi olmasa bile tamir edebilir hatta içindeki verileri daha önce silinmiş olsa bile kurtarabilirler. Forumda Allahtan envai çeşit çizgi roman, kitap hatta hatta film arşivi bile mevcut. Çok geçmiş olsun.
 

İskenderunlu

Onursal Üye
29 Tem 2012
5,361
12,902
iskenderun-Hatay
Arşivimde eksik ve gedikler olmasa seve seve paylaşırdım. Buradan şu sonuç çıkıyor. Mutlaka ve mutlaka yedekleme yapmalıyız. Yoksa Ertekin ve Nicodemes dostların yaşadığı sıkıntıyı her an biz de yaşayabiliriz..
 

ertekin

Süper Üye
22 Ağu 2009
1,913
4,850
Navajo Köyü
Sevgili Atsinaa arşivini benimle paylaşmakla kalmayıp, ÇR larını hediye olarak gönderdi. Daha dün İhtiyar Logan ve Dylan Dog Maxi okudum. Sevgili Atsinaa'nın 4 ÇR'na babam el koydu, Ramazan Ayında da bilgisayara darbe yapacağını, Teksas ve Swing'leri okuyacağını yineledi. Yani edilen yardımlar babama yaradı. İtirazım var Hakim Bey!
...
Bu arada babamım tüm diyara çok selamları var.
 
Son düzenleme:

OZERTOPSOY

Onursal Üye
6 Tem 2016
1,281
4,322
Sevgili Çizgi dostları birkaç gün önce buna benzer bir olayda ben yaşadım. Yanlışlıkla arşiv dosyamı sildim ve anca yüzde yirmisini kurtarabildim. Eğer sorun olmazsa bir iyilikte bana yaparmısınız. Çok minnettar olurum. İnanın kaç gündür uykularım kaçtı. Kaybettiğimemi yanayım , onlara verdiğim emeğe mi yanayım bilemiyorum. Tekrar toplamam baya bir zaman alacak.
 
Son düzenleme:
Üst