Eski Film ve Diziler ile İlgili

necdet

Onursal Üye
17 Nis 2011
1,440
5,391
Sevgili Arkadaşlarım,

Sitemiz her ne kadar Çizgi Roman ağırlıklı olsa da,ortalama biz yaşlardaki kişilerin,çocukluk ve gençlik yıllarında izlediği Türk Filmlerine özlem duyduğu da bir gerçek.Son zamanlarda sitemize film yüklenmesi bunu gösteriyor.Bu işe emek veren arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

Dün akşam tesadüfen PUHUTV diye bir reklam gördüm.Akıllı tv de ve bilgisayarda direk,tablet ve cepte uygulama indirilip canlı seyrediyorsunuz.

Yeni diziler ve en önemlisi çoğu restore edilmiş hd kalitesinde eski Türk filmleri.

Ben ayrıca IDM ile video oynatıcısını birbirleri ile ilişkilendirmiştim.Canlı oynatken durdurup,bilgisayarıma indirebiliyorum.Böylece daha az internet kotam gidiyor.

Bu hizmet ücretsiz,üye olursanız daha birçok avantajı olacak.Sadece internet kota durumunuz önemli.Ama hepimiz biliyoruz ki,internette nereden seyredersek seyredelim,kotamız gider.

İlgilenecek arkadaşlarıma duyurmak istedim.Şahsen ben çok beğendim.

Sevgi ve selamlar.


Başlık büyük harf olmuş kusuruma bakmayın dikkatimdem kaçmış.
 
Son düzenleme:

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,211
75,231

Bilgilendirme için teşekkürler. Listeyi kontrol ederken Ömer Kavur'un "Gece Yolculuğu" filmi gözüme çarptı. Birkaç kez seyrettiğim halde hemen yeniden izlemeye koyuldum. Rahmetli "Ömer Kavur" sevdiğim bir yönetmendi, Fransa'da eğitim aldığından olacak tarzı biraz Fransız filmlerini andırır bence. Aksiyon sevenlerin pek hoşlanmadıkları ağır tempolu filmleri vardı. erken öldü. PuhuTV pratik bir kanalmış, yer imlerine ekledim.


ldWV2J.jpg

 
Üst