Mekanın cennet olsun Tarık Akan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kayıtsız Eleman

Süper Üye
13 Tem 2015
563
2,495
Anadolu Yakası
Tarık Akan vefat etmiş...

file


Mekanı Cennet olsun...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,577
34,702
İstanbul
Tarık Akan (13 Aralık 1949 - 16 Eylül 2016)

Tarık Akan çocukluğumdan beri Yeşilçam’ın en sevdiğim oyuncularındandır. 70’lerin sonu ve 80’lerin başında bir çok filmini yazlık ya da kışlık sinemalarda izlemek nasıl oldu. (Annanemin balkonu yazlık sinemaya bakardı, burada sayısız filmi ücretsiz izlerdik, kışlık sinemalara da annemle giderdik.) Sosyal içerikli filmlerini de sevsem de, burada daha çok gençlik-komedi tarzındaki filmlerinden bahsetmek istiyorum. Özellikle Gülşen Bubikoğlu ile oynadıkları filmleri çok hoşuma gider, Hababam sınıfındaki performansı da unutulmazlarımdandır. Bir de Selma Güneri ile oynadıkları “Boşver arkadaş” filmi vardır ki dayak sahnesi efsanedir. Bu filmde İlhan İrem’in şarkılarına yer verilmesi ve kendisinin Selma Güneri ile başrol oynaması benim açımdan “Boşver arkadaş”ı en özel Tarık Akan filmi yapmıştır zira bu filmde 3 çok sevdiğim sanatçı bir aradadır. Maalesef sevgili Tarık Akan’ı bugün kaybettik, kendisine Allah’tan rahmet diliyorum, başımız sağolsun.
 

igdirnet

Aktif Üye
8 Tem 2016
243
768
Sen de gittin yıldızlar ülkesine. Mekanın cennet olsun güzel adam...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,211
75,231
Tarık Akan vefat etmiş...

Mekanı Cennet olsun...


Sevgili "Kayıtsız Eleman", şimdi baktım sevgili "Baltimora" sizin resminizi silmemiş! boyutunu değiştirdikten sonra "imgur" resim barındırma sitesine yüklemiş. Bu site maalesef ülkemizde engelleniyor. Bir proxy üzerinden sayfaya girerseniz yüklediğiniz resmin yerinde olduğunu göreceksiniz. Ama ben yine de sizin resminizi bu kez "postimage" resim barındırma sitesi üzerinden tekrar yükledim:

v_I0_HIPR.jpg


 

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,577
34,702
İstanbul

Sevgili "Kayıtsız Eleman", şimdi baktım sevgili "Baltimora" sizin resminizi silmemiş! boyutunu değiştirdikten sonra "imgur" resim barındırma sitesine yüklemiş. Bu site maalesef ülkemizde engelleniyor. Bir proxy üzerinden sayfaya girerseniz yüklediğiniz resmin yerinde olduğunu göreceksiniz. Ama ben yine de sizin resminizi bu kez "postimage" resim barındırma sitesi üzerinden tekrar yükledim.
Sevgili Scanfan uyarınız üzerine imgur'a yüklediğim resmi şimdi postimage'e yükledim. Sanırım problem çözüldü. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Sevgi ve saygılarımla..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst