Güneş Pazar 1990 - 08

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,056
9,088
Kastamonu


Kitaplığı karıştırırken elime geçti!.. On, on iki tane daha var. Vakit buldukça tarayıp paylaşmayı düşünüyorum.

Gençken, bunun gibi gazete dergilerini, güzel kadın resimleri basıyorlar diye alırdık. Malum, o zamanlarda internet yok; ya gidip yüzünü kızartarak erkek dergileri satın alacaksın, ya da gazetelerin pazar eklerinde iyi resimler çıkmasını bekleyeceksin. Bu sayı bu anlamda pek zengin değil ama dördüncü sayfadaki resmi görmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. (50 ve 51. sayfalar yanlış alarm verilmesine yol açıyor.)

Pazar eki deyip geçmeyin; insan bu dergiyi okuyunca, Gitanes sigarasının kutusundaki dans eden çingenenin kim olduğunu bile öğrenebiliyor. (40 ve 41.sayfalarda) İleride televizyonda bir bilgi yarışmasına katılırsanız, bir milyonluk soru olarak karşınıza çıkabilir. O zaman bana dua edersiniz!

57'den 61'e kadar bir sürü bulmaca var. Yazıcıdan birer çıktı alıp çözmeye çalışın lütfen. Çözemeyenler yanıtları, bulmaca başına 50 TL karşılığı benden isteyebilirler.

Yıldız falınızı okumayı da ihmal etmeyin!

Saygılarımla.

 

misterno

Onursal Üye
7 Ara 2009
2,378
17,858
Artık kalmayan,nesli tükenen gazetelerin verdiği pazar ilaveleri..8. sayı olduğuna göre yeni verilmeye başlamış güneş gazetesinden.asker de olduğum günler o dönem bende alırdım pazarları bu gazeteyi..gazetenin bir de gençlik dergisi ilavesi olurdu uzun zaman takip ettiğim.gerçekten gazete okumanın keyfi oluyordu o zamanlar.özellikle 90 lı yılların başında zirve yapmıştı pazar ilaveleri.bir de şimdi basının geldiği noktaya bak.artık basılı gazete çok nadir alıyorum.neyse güzel bir pazar armağanı oldu bizlere,teşekkürler üstad.herkese iyi pazarlar.
 
Üst