Füze Haftalık Mecmua Sıralı Liste NED Yayınevi

Füze Haftalık Mecmua NED Yayınevi

Like Tree45Likes
  • 27 Post By profesör
  • 5 Post By savok
  • 4 Post By ertuğrul
  • 3 Post By gandor08
  • 2 Post By atlas364
  • 2 Post By ertuğrul
  • 1 Post By sarkomer
  • 1 Post By Beymelikli18

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31.Ocak.2015, 13:02   #1

profesör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 3007659
•Rep Seviyesi :
profesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond repute
Standart Füze Haftalık Mecmua Sıralı Liste NED Yayınevi

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu direnc11 tarafından (11.Ağustos.2022 Saat 11:10 ) değiştirilmiştir. Sebep: Görseller yenilendi
profesör isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 31.Ocak.2015, 13:11   #2
Administrator

savok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
savok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond repute
Bunu da mı görecektik?..
Şimdi biliyordum desem pinokyo yanımda haltedecek...
Zevkler füze yaptı...
Şu an yazı yazmayı bırakıp saygıyla ayağa kalktım...
Hürmetler efendim.
savok isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 31.Ocak.2015, 13:21   #3
Administrator

ertuğrul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
ertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond repute
Hep ayaktayız
Kırmızılar mavi olacak müjdesini aldım.
Kapak resimleri bile harika.
Teşekkür ederin üstadım.
Alt 31.Ocak.2015, 13:24   #4
Yönetici

gandor08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1274484
•Rep Seviyesi :
gandor08 has a reputation beyond reputegandor08 has a reputation beyond reputegandor08 has a reputation beyond reputegandor08 has a reputation beyond reputegandor08 has a reputation beyond reputegandor08 has a reputation beyond reputegandor08 has a reputation beyond reputegandor08 has a reputation beyond reputegandor08 has a reputation beyond reputegandor08 has a reputation beyond reputegandor08 has a reputation beyond repute
Zamanında bizimkilerde çizgiyi iyi takip edip iyi iş çıkartmışlar, bu şahaserleri Haluk Abi sayesinde bizlerde gördüğümüz için çok mutluyum.

Teşekkürler abi.
sarkomer, profesör ve scanfan bunu beğendi.
Alt 31.Ocak.2015, 14:02   #5
Süper Üye

atlas364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 60646
•Rep Seviyesi :
atlas364 has a reputation beyond reputeatlas364 has a reputation beyond reputeatlas364 has a reputation beyond reputeatlas364 has a reputation beyond reputeatlas364 has a reputation beyond reputeatlas364 has a reputation beyond reputeatlas364 has a reputation beyond reputeatlas364 has a reputation beyond reputeatlas364 has a reputation beyond reputeatlas364 has a reputation beyond reputeatlas364 has a reputation beyond repute
Küçük Dilimi yuttum . . .
sarkomer ve profesör bunu beğendi.
atlas364 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 31.Ocak.2015, 15:12   #6
Administrator

ertuğrul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
ertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond repute
Ne güldüm
Savaş'la konuşurken kapaklar için,
Gordon'la başlamış Swing'le bitirmişler deyince,
Keyifli bir gülüşme oldu.
Sağolasın haluk abi,iyi varsın.
sarkomer ve profesör bunu beğendi.
Alt 31.Ocak.2015, 16:17   #7
Yönetici

sarkomer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 2600471
•Rep Seviyesi :
sarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond reputesarkomer has a reputation beyond repute
Demek ki böyle bir çizgi roman da varmış.
Nereden bileceğim ki; ben doğmadan önce yayımlanmış,
ben doğduktan sonra ortadan kaybolmuş;
ta ki bugüne kadar...
Sayın "Profesör",
madem ki dostlar ayakta,
ben de ayağa kalkıyorum.
Gerçi bu paylaşımlar ve bundan önceki harika paylaşımlarınız da dikkate alınırsa
hiç oturmamamız gerekir ya, artık affınıza sığınıyoruz.
Merak ve heyecanla bekliyorum.
Saygılarımla...

profesör bunu beğendi.
sarkomer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 31.Ocak.2015, 17:54   #8
Onursal Üye

Beymelikli18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 282342
•Rep Seviyesi :
Beymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond repute
üstadımdan bilinmeyen arşivinden ne füzeler ne patriotlar ne scudlar çıkacak kimbilir... Evet kibariyenin kimbilir şarkısını dinlerken yazıyorum saygılar selamlar
profesör bunu beğendi.
Beymelikli18 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil