17. İzmir Kitap Fuarı (14-22 Nisan)

cobra

Süper Üye
23 Kas 2009
528
1,397
Duyurular kısmında göremediğim için konu açayım dedim, Tüyap kitap fuarı açıldı ve kapanıyorda :D
İzmir ve yakınlarında oturan üyelerimiz hala gidip gezmedilerse son iki gün , ben anca bugün gidebilme şansı bulabildim yarın bir kez daha gidicem (Cebimdeki parayı Watcmen'e yatırdığım için tam kapsamlı gezemedim :d) , bu fırsatı kaçırmayın.
 

vakanuvis

Süper Üye
5 Mar 2011
604
975
Semih Akgün arkadaşımız onlarca çizgi roman izlenim fotoğrafı çekti sağolsun. Kalanlar ÇROP'un facebook sayfasında sergileniyor. Hepsini buraya alamadım bağışlayın:

8.jpg


3.jpg


2.jpg


5.jpg


4.jpg


7.jpg
 

cobra

Süper Üye
23 Kas 2009
528
1,397
Dün ikinci defa gidip gezdim müthiş bir kalabalık vardı , bu kadar ilginin olmasına şaşırdım ve sevindim özellikle bayan okuyucularıda çizgiroman standlarında görmek güzeldi birde türkiyede okuryazar oranı az derler yoksa bu ilgi İzmir'in farkımı :D (hemen kızmayın şaka yaptım :)).

Bu sene paramı ÇR ve mizah ciltlerine ayırdım özellikle aradığım Watchmen ve V for Vendetta'yı sonunda fakir kitaplığıma eklemeyi başardım gerçi Watchmen'den kazık yemişim Laika standında daha ucuza satılıyormuş buda bana küpe olsun iyice gezmeden satın almaya başlama neyse para çizgi romanın gelişimine gidiyor o kadarda önemli değil :D.
 
Üst