Pandemide yeniden ve yeni Asteriks maceraları

Maitre

Yeni Üye
22 Nis 2020
11
20
PANDEMİ EV HAPSİNDE YENİDEN VE YENİ ASTERİKS MACERALARI
Her yerde olduğu gibi, Asteriks’in köyünde tailmatlar kesin: virüsü yenmek ve en zayıfları korumak için evde kalın! Gene de bu yasak bizim en sevdiğimiz yenilmez goluvalıların eğlenmesine bizleri de eğlendirmesine engel değil !
Bu nedenle, bizim kahinler sizleri neşelendirmek için daha önce hiç yayınlanmamış haftalık bir dergi çıkarmaya karar verdi: Asteriks ve Yenilmezler ! Program : tüm aile için çeşitli etkinlikler, oyunlar ve tabi çizgi romanlar.
Sokağa çıkma yasağı nedeniyle her zamanki diğer dostları ile buluşamayan Asteriks onlarla posta güvercinleri ile haberleşiyor. İlerleyen sayfalarda, okuma yazması olmayan Oburiks’in Falbala’nın gönderdiği mesajı nasıl okumaya çalıştığını göreceksiniz. Ayrıca kısa boylu İspanyol Pepe’yi, Mısırlı Numerobis’i, ve gene, Bretonyalı Jolitorax’ı, Helvetli Petisuix’i bulacaksınız; size Londinium (Londra) Kulesinde, banka kasasında nasıl pandemi yasaklarına uyduklarını, hatta, bu arada, Romalıları çıldırtmak için bunu fırsata dönüştürdüklerini göreceksiniz.
O halde, Asteriks gibi yapın, evde kalın yakınlarınızla haberleşin ve... Asteriks ile Oburiks’in virüsleri sabunlamasını bekleyin !

Au Village d’Astérix comme partout, le mot d’ordre est clair : restez chez vous pour vaincre le virus et protéger les plus fragiles ! Mais il n’est pas dit que cela empeÌ‚chera nos Gaulois préférés, décidément irréductibles aÌ€ la morosité, de s’amuser, et de vous amuser !
C’est pourquoi nos druides vous ont concocté un magazine hebdomadaire inédit pour égayer vos journées : Irréductibles avec Astérix ! Au programme : des activités, des jeux et des BDs Astérix pour toute la famille !
A défaut de pouvoir retrouver ses amis de tout le Monde Connu, eux-meÌ‚mes confinés dans leurs villages respectifs, vous verrez qu’Astérix échange avec eux par pigeons voyageurs des messages d’amitié. Au fil des pages de ce magazine, vous découvrirez le message de Falbala aÌ€ Obélix, mais aussi des nouvelles de Pépé, le petit IbeÌ€re, Numérobis l’Égyptien, ou encore Jolitorax le Breton et Petisuix l’HelveÌ€te qui vous montreront que le confinement, dans la Tour de Londinium ou dans un coffre de banque, peut meÌ‚me eÌ‚tre une bonne occasion de continuer aÌ€ rendre fous les Romains !
Alors, faites comme Astérix : restez chez vous, prenez des nouvelles de vos proches, et comptez sur Astérix et Obélix pour passer un savon aux virus !

İyi eğlenceler:
(Linklere tıklayıp açtıkdan sonra kaydetmeden sayfaları çevirerek okuyabileceğiniz gibi, farklı kaydet ile de dergiyi indirebilirsiniz.)








 
Son düzenleme:

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,366
141,626
8 sayı Asteriks Magazin dergilerini almaya bende yeni başlamıştım. Siz benden hızlı çıktınız. Teşekkürler.
 
Üst