![]() |
#1 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 13.Temmuz.2015
•Rep Puanı : 30013
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Herkese iyi bayramlar, esen kalın.
Bulduğum yayın linkleri şahsıma ait değildir. Onları İnternet aramaları sonucu bulmaktayım. Paylaşımlarımın çoğu yabancı dillerdedir. Her biri çeviri ve balonlama ekibinin de dikkatini çekerse ne mutlu bana. Kısmetse bunları yabancı dil bilen bilmeyen herkes okur. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ocak.2010
•Rep Puanı : 90436
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ben de Mega linkini paylaşayım o halde;
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
LE BOIS DES VIERGES (Jean Dufaux & Beatrice Tellier) - Paylaşıldı NAMELESS (Grant Morrison & Chris Burnham) - Paylaşıldı PREDATORS - Strangers In A Strange Land (FILM SEQUEL) 26 sayfa - Paylaşıldı CARTHAGO (Christophe Bec, Eric Henninot & Milan Jovanovic) 580 sayfa - Çevriliyor THE MASK OF A THOUSAND TEARS (David Chauvel & Roberto Ali) 64 sayfa - Çevrilecek CARTHAGO ADVENTURES (Christophe Bec & Alexsa Gajic) 290 sayfa - Çevrilecek SHI (Benoit Zidrou & José Homs) 240 sayfa - Çevrilecek |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 24.Temmuz.2019
•Rep Puanı : 87
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Thorgal ın 3-4-5.sayılarını sitede bulamıyorum. Bana yardımcı olurmusunuz. Lütfen....
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|