![]() |
Yeni Zagor Lal Kitap Bonelli Comics 024 Komançi TopraklarıForum Deneme-Öğrenme Alanı |
![]() ![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 30.Ekim.2010
•Rep Puanı : 32879
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Arkadaşımın taramış olduğunu biraz değiştirdim yorumlarınızı bekliyorum
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Yalan Tohumdur. Bire kırk verir. Verdiği kırkın her biri bir tohumdur ki o da bire kırk verir. *** Bilgi de tohumdur. Bire yüz verir. Verdigi yüzün her biri Bir tohumdur ki; sana bilgelik, torunlarına da ilham verir.KIZILDERİLİ KİTABESİNDEN |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1307946
•Rep Seviyesi :
![]()
neyini değiştirdiniz hocam anlamadım doğrusu.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 30.Ekim.2010
•Rep Puanı : 32879
•Rep Seviyesi :
![]()
boyutunu büyüttüm biraz okunması kolay olsun diye.
Öncelikle ilgili dosyayı masa üzerine klasör olarak açıyorum.Daha sonra microsoft office picture manager ile boyutunu 150 oranında büyütüp.Tekrar winrar ile sıkıştırılmış dosyaya çeviriyorum. Daha doğrusu küçük boyutlu indirmiş olduğum bütün paylaşımları rahat okumak için böyle dönüştürüyorum.
[Yalan Tohumdur. Bire kırk verir. Verdiği kırkın her biri bir tohumdur ki o da bire kırk verir. *** Bilgi de tohumdur. Bire yüz verir. Verdigi yüzün her biri Bir tohumdur ki; sana bilgelik, torunlarına da ilham verir.KIZILDERİLİ KİTABESİNDEN Konu ccahitkar tarafından (31.Aralık.2011 Saat 01:06 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yeni Zagor Lal Kitap Bonelli Comics 076 - Çığ | ertuğrul | Yeni Zagor Lal Kitap Bonelli Comics Serisi | 16 | 04.Ocak.2014 23:09 |
Yeni Zagor Lal Kitap Bonelli Comics 020 Şah Mat | kinowa | Yeni Zagor Lal Kitap Bonelli Comics Serisi | 4 | 10.Mart.2013 21:11 |
Yeni Zagor Lal Kitap Bonelli Comics 075 Kızıl Kar | kinowa | Yeni Zagor Lal Kitap Bonelli Comics Serisi | 9 | 03.Şubat.2012 00:55 |
Yeni Zagor Lal Kitap Bonelli Comics 073 Zagor Dokumacıya Karşı | kinowa | Yeni Zagor Lal Kitap Bonelli Comics Serisi | 6 | 28.Temmuz.2010 10:57 |
Yeni Zagor Lal Kitap Bonelli Comics 024 Komançi Toprakları | kinowa | Yeni Zagor Lal Kitap Bonelli Comics Serisi | 1 | 13.Şubat.2010 22:30 |