FM - James Bond - Bütün Filmleri

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,700
25,368
İstanbul
James Bond - Bütün Filmleri


11825646_971105269619085_3837226357928088365_n.png


James Bon denilince Sean Connery mi, David Niven mi, George Lazenby mi, Roger Moore mı, Timothy Dalton mı, Pierce Brosnan mı yoksa Daniel Craig mi akla gelir? Bu tabi ki her izleyici için değişken bir durum. Filmlerin detaylarına bakarsanız tüm çekilen Bond filmlerin perde arkalarında epey olaylar olmuştur. Kimi yapım çok para kazandırmıştır, kimi yapım daha çok prestij getirmiştir. Bunların hepsini inceleme ve online izleme fırsatını sizlere sunuyoruz. İyi eğlenceler dilerim...
Benim en favori Bond filmlerim "A View To A Kill" ve "Die Another Day". Peki sizin?

Incelemek için lütfen
 

timed

Onursal Üye
19 Eki 2009
2,330
9,538
Benim favorim "For your eyes only " .
Hem Roger Moore hem de filmin müziği tüm James Bond filmleri içerisinde bu filmi 1 numara yapıyor.
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,538
28,616
İzmir
Bütün Bond filmlerini seyrettim, en sevdiğim film serilerinin başında gelir.
Bond deyince benim aklıma Sean Connery gelir. Bir filmi hariç hepsini beğenirim. Gerçi O filmde (Asla Asla Deme - Never Say Never Again) Resmi Bond filmleri listesinden sayılmaz. En beğenmediğim ise George Lazenby'dir. Herhalde o dönemde de beğenilmemiş olacak bir filmle kalmıştır.

giphy.gif

tumblr_mkpsxkfirv1s158dpo1_500.gif
 

cngz1

Aktif Üye
3 Ara 2011
391
9,657
İstanbul
Bond deyince akan sular durur. Sinemada en sevdiğim karakterlerdendir. Bond karakterini canlandıranlar arasında Sean Connery en sevdiğim aktördür. 2. Pierce Brosnan Hiç sevmediğim Aktör Daniel Craigdir. Bu aktör nasıl seçilir hala inanamıyorum
 

Beymelikli18

Onursal Üye
26 Eyl 2014
18,872
52,420
Kendi Koltuğunda
Şimdiye kadar çıkan Bütün filmleri arşivimde mevcuttur. Hemen hemen bütün filmleri macera aksiyondur.Çok hoşum giden filmi hem kalınca kitabını okuduğum ve filmini izlediğim James Bond: Doktor No'idi. Tabiikide Sean Connery favorimdir.
Tüm filmleri sevmişimdir.
 

kicker

Süper Üye
14 Nis 2010
637
1,446
Benim James Bond deyince aklıma ilk gelen şey brokkoli yani karnabahar'dır. James Bond film serilerinin yaratıcısı müteveffa Albert "Cubby" Broccoli' dir. Ünlü bir film prodüktörü (üreticisi) dir kendisi. Sinema dünyasını takip edenler bu merhum kişiyi bilir ve tanırlar, ama benim gibi pazarda karnabahar görünce bu adamı ve James Bond'u hatırlayan var mıdır bilmem :)

Filmlerde günün yükselen uluslar arası değerlerine ve yapısına uygun olarak oyuncular, yan rollerdeki güzel kızlar ve kullanılan teknik + teknolojiler sürekli değişir. Oynayan sanatçılar emekli olur, hatta ölür, ama James Bond hiç yaşlanmaz, o hep dinç, sportif, zampara, iyi giyinen, iyi yiyen içen ve hep genç kalan bir gizli ajan olarak yaşantısına devam eder. Çünkü ülkesi de öyle ya da böyle aynı dinginlikle yaşantısına devam etmektedir. Tabii ülkesi bu filmlere sponsorluk destekleri sağlamaya devam ettikçe o da aynen çalışmaya devam edecek ve namı yürüyecektir.

Bendeniz bu nedenle oyunculara pek kafayı takmam, ama en beğenmediğin oyuncu kim derseniz Roger Moore derim, parlak mavi gözler ve klasik İngiliz adamı görüntüsü ne yazık ki kocaman yağlı göbeğini gizleyememekte ve sürekli action yapan bir ajan için hem çok hantal, hem de çok yaşlı bir oyuncu olduğundan maalesef rolüne hiç yakışmamakta, hiç inandırıcı olamamakta kendisi... Diğerleri hepsi bir şekilde durumu kurtarır, rolüne en çok yakışanı da tabii ki Sean Connery'dir, güzel bir ironi olarak etnik kökeni de İskoç'tur :)

James Bond'ların en güzel yanlarından birisi müzikleridir, en sevdiğim For Your Eyes Only' dir, ama tüm filmler cuk oturan ve filmlere ayrı tatlar katan müziklerle doludur, Die Another Day, Diamonds Are Forever, The Man With The Golden Gun.... saymakla bitmez, müthiş müziklerdir, sık sık dinlediğim ve vazgeçemediğim müziklerdir.

Bir küçük lezzet de benden olsun, buyrun, Sheena Easton söylüyor, For Your Eyes Only, James Bond intro filmi...

 
Son düzenleme:

Beymelikli18

Onursal Üye
26 Eyl 2014
18,872
52,420
Kendi Koltuğunda
Şunu demeden geçemeyeceğim tüm oyunlarını Pc de oynayıp büyük zevkle bitirmiş çok keyif almışımdır bu yaşıma rağmen yinede çeşitli oyun oynuyorum tabiiki pc de ama şehre 10 d ye yakın oyunlar gelse kaçırmam.
 
Üst