FM - Ash Vs. Evil Dead Yakında başlıyor!

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,700
25,396
İstanbul
Ash Vs. Evil Dead
(Sezon 01)​

72.png


ASH VS. EVIL DEAD BAŞLIYOR!

Son yıllarda ComicCon'a ilgi duyan Comicnerd'lerin (inek; çizgi roman bağımlıları) dışında olaylar iyicene ilerler ve büyük Hollywood Stüdyoları için inanılmaz bir kaynak olur. Çizgi Roman'ların sinemaya uyarlanmasının yanısıra büyük TV prodüksyonlar da artık söz konusu. Özellikle korku tarzı olan yapımlar çok beğeni toplarken göz dolduruyor. Örneğin "Walking Dead" gibi büyük yapımların listesine "Ash vs. Evil Dead" dizisini de ekleyebileceğiz.

2014 yılındaki ComicCon'da Sam Raimi'nin açıklamaları epey heyecan yaratmıştı. O tarihlerde yeni bir film veya dizi hakkında ufak ipuçları veren Raimi kardeşleri sıkı çalışmış olmaları gerek ki Vizyonlarını gerçekleştirmişler.

"Evil Dead" filminden 34 yıl sonra kült karakteri Ash (tabi ki Bruce Campell tarafından canlandırılıyor) tekrar hikayenin bittiği yere geri dönüyor. Bu kez yine medeniyeti şeytanlardan kurtarmak zorunda kalacak.

Amerika da dizi 31 Ekim 2015 tarihinde başlatılacak. Bize de dört gözle dizinin başlamasını beklemek düşüyor. Şimdilik sizlere dizinin ilk fragmanı'nı paylaşıyoruz.


Izlemek için lütfen
 
Üst