Genel Duyurular

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,700
25,396
İstanbul
FM.jpg

FILMISTIK, şimdiye kadar belki hiç görülmeyen bir altyapıya sahip olan bir sitedir. "Biz farklı bir siteyiz" cümlesini eminim ki sıkça duymuşsunuzdur. Bu yüzden biz site olarak farklı olduğumuzu değil, mantık olarak diğer sitelerden farklı düşündüğümüzü dile getirerek hakkımızda sizleri sıkmadan birkaç cümle ile amacımızı açıklayalım. Sanal alemde gezindiğimizde genelde film, müzik, kitap, çizgi roman v.b. konularda araştırma yaptığımızda bir ton site ile karşı karşıya kalırız. Bizim amacımız tüm bu bilgileri bir araya toplayarak, tek bir alanda ulaşmanızı sağlamaktır. Dev bir kütüphane gibi düşünün. Örneğin "Spartacus" ile ilgili bilgi edinmek istiyorsanız bu filmin aynı zamanda film müziklerine, varsa çizgi romanlarına, varsa dizilerine, kitaplarına, oyunlarına aynı anda ulaşmanızı istiyoruz. Hatta kütüphane bölümünde kahraman(ları) hakkında geniş bir bilgiye ulaşmanız için gayret gösteriyoruz. Sitemizde başka neler bulabilirsiniz? Bir oyuncu hakkında genel bir biyografi, aldığı ödülleri, tüm oynadığı filmleri ve dizileri, bu film ve dizilerin aldığı ödülleri ve ayrıca kaynak bulundukça online izleme veya torrent linkleri. Sizler için oluşturduğumuz çeşitli listeler ile yüzeysel bilgiler veriyoruz. Örneğin "en iyi müzikaller", "tüm zamanların en iyi 100 western filmleri", "en iyi noel filmleri" gibi çeşitli kaynaklar. Araştırma ve incelemeler size kalmış. Aslında daha çok konularımız var ve üzerinde çalıştığımız birçok yenilikler ilave ediliyor. Örneğin yakında açılacak olan online dvd, blue-ray, kitap, çizgi roman satışları gibi. Sitemizde gezinmek ve değerlendirmek artık size kalmış. Her fikre ve eleştiriye son derece açığız ve CİZGİ DİYARI gibi aynı motto'yu paylaşarak "çizgi roman hepimizin" felsefesi ile yolumuza devam etmeyi düşünüyoruz.

Burada ÇİZGİ DİYARI yöneticilerine de bu cesur ve yapıcı hamleleri için teşekkür etmeden geçemiyeceğim. Kadıköy'de bir yazıcıoğlu iş hanını gözünüzün önüne getirin. Onlarca bilgisayar firmaları yan yana, alt alta, üst üste bulunan bir yer. Peki hangi biri bundan rahatsız veya işlerinden memnun değil? Tam tersine, orada bir merkez oluşturulmuş durumda ve yıllarca bu devam etmekte. Umarım ÇİZGİ DİYARI'nın bu adımı da buna benzer bir yapılanma'ya öncü olur ve hepimiz çizgi roman adına ne gerekiyorsa yaparız.

Sevgili dostlarım, hepiniz davetlisiniz, hepinizi bekliyorum. Sonsuz sevgiler.....
Cem ERTAŞ (SenSei)
 

mudi

Aktif Üye
3 Kas 2010
257
534
İstanbul,Fındıklı
Hemen bu davete icabet edip keşfetmeye başlıyorum. Gerek yazılarda kullanma amacıyla ama aslında ilgi alanım doğrultusunda enine boyuna veya sonuna dek bilgilenmeyi şiar edinmiş biri olarak şimdiden ellerinize sağlık .
 

nicomedes

Onursal Üye
30 Nis 2014
880
3,916
İzmit
Filmistik google chrome da yer işaretleri kısmında yerini alalı uzun zaman oldu, şimdi diğer dostlarında tanıması yolunun açılmasına çok memnun oldum.
Teşekkür ederim Sayın Sensei.
 

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,596
34,987
İstanbul
Dolu dolu bir platform olmuş. Çok hoşuma giden kısımları var ama özellikle;
"80lerin en iyi 50 albümü" kısmı çok hoşuma gitti. :)
Bu itinalı ve detaylı çalışmalarınızın devamını dilerim...
 

hggurak

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
8 May 2015
1,133
8,150
İstanbul
Yola çıkış noktası olarak çok güzel. Sitenin arayüzü zaten zamanla oturur. Dilerim uzun soluklu bir girişim olsun.
Bahtı da açık olsun...
 

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,731
25,964
ordu-turkey
Valla açıldığından beri üyeyim gerçi son 3 aydır sıkıntıda olduğumdan takip etmedim ama müthiş bir site ve yapılan işte müthiş.
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,542
28,647
İzmir
Çok güzel bir iş çıkartmışsın sevgili Sensei,
Sadece çizgi romanda değil diğer alanlardada yetenek ve bilgi sahibi olduğunuda öğrenmiş olduk.
Yaptıklarını keyifle takip ediyoruz.
 
Üst