Game Of Thrones: Şaşırtıcı Final

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,700
25,396
İstanbul
Game Of Thrones
Şaşırtıcı Final


2PwH3065450234aM5x.png


incelemek için
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,542
28,638
İzmir
Bİr senedir bekliyorum, daha uzun bir süre daha bekleyeceğim final için.
Basılı tüm kitapları da arada okumuş oldum. Martin amca son kitabıda çıkartmadı.
Aslında ne olacağını çok merak ediyorum lakin bu konuya girip bakmayacağım.
Final hakkında şimdiden kafamda birşey oluşsun istemem.
Geçen sezonlarda da GOT sosyal medya hesaplarını ve forumların takibini de bırakıyordum. Sezon bitene bölümleri seyredene kadar.
 

Beymelikli18

Onursal Üye
26 Eyl 2014
18,880
52,455
Kendi Koltuğunda
Game Of Thrones 8.sezon ne zaman başlıyor? Kesin tarih beli oldu mu?

Dünya genelini kasıp kavuran ve en yüksek izlenme oranlarına sahip dizi olan Game Of Thrones’un 7.sezon 7.bölümü yayımlanarak sezon finaline girildi. Game Of Thrones’un 8.sezonunun ne zaman başlayacağını merak eden takipçilerinin sabırsızlıkla beklediği tarih açıklandı. Peki, Game Of Thrones 8.sezon ne zaman başlayacak? İşte, merakla beklenen o tarih...
Game Of Thrones 8.sezon ne zaman başlıyor? Kesin tarih beli oldu mu?


Game Of Thrones’un 7.sezonunun 7.bölümü 27 Ağustos’u 28 Ağustos’a bağlayan gece yayımlandı. Game Of Thrones’un 7.sezonunun yayımlanmasıyla birlikte sezon finaline girildi. Bölüm tam 80 dakika sürdü ve izleyiciler yine heyecanın dorukta olduğu ve nefes kesen bir bölümün daha tadını çıkardı. Sezon finalinde Jon Snow’u gerçek bir sınav verdi. Cersei Lannister ve Daenerys Targaryen’i bir araya getiren Jon Snow’un Cersei’yi duvarın ötesindeki savaş için ikna etmeye çalıştı. Game Of Thrones 8.sezonunun izleyicilerle buluşacağı tarihle ilgili dizinin baş yapımcıları David Benioff ve D.B. Weiss izleyicileri yakından ilgilendirecek önemli açıklamada bulundular.

HBO resmi internet sitesi üzerinden, Game of Thrones'un final sezonu olan 8. sezonunun ne zaman başlayacağına ilişkin resmi bir açıklama gerçekleştirildi. HBO'nun popüler dizisi Game of Thrones'un, 2018 yılında yeni bir sezon yayınlamayacağı iddialarının ardından resmi açıklama yapıldı. Geçtiğimiz yıl içinde yayınladığı 7. sezonuyla birlikte, hemen her bölümde rekor kırmayı başaran dizinin final sezonunun 2018'de yayınlanmayacağı kesinleşti. Peki, Game Of Thrones 8.sezon ne zaman başlayacak?



GAME OF THRONES 8.SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

George R.R. Martin'in yazdığı kitap serisinden HBO kanalı tarafından diziye uyarlanan Game of Thrones dizisi bildiğiniz gibi dünya genelinde çok büyük ses getirmişti. Birkaç gün içerisinde 7. sezonu başlayacak olan dizinin 8. sezonu yani final sezonu ne zaman yayınlanacak soruları bir hayli fazlaydı. Bu sorular soruluyor iken yapımcılar GoT evreninde geçecek tam beş tane yan dizi (spin-off) açıklamış ve serinin hayranlarını sevindirmişlerdi. Şimdi de dizinin baş yapımcıları David Benioff ve D.B. Weiss, yaptıkları açıklamada dizinin 8.sezonun ne zaman yayınlanacağı belirttiler.

Game Of Thrones dizisiyle ilgili gerçekleştirilen açıklamalar doğrultusunda, Game of Thrones'un 8. sezonu, yani final sezonu, 6 bölüm olacak ve 2019 yılında yayınlanacak.



GAME OF THRONES 8.SEZONDA İZLEYİCİLERİ NELER BEKLİYOR?

Game Of Thrones’un yeni bölüm fragmanında, Jon Snow ve yanında arkadaşları keşif için akgezenlerin bulunduğu yere gittiği görülüyor. İki birliğin karşılaşması sonucu kılıçlar çekilerek cenk edildiği sırada Jon Snow bir sonraki sahne adamlarıyla koştuğu görülürken sadece bir akgezen yakalayarak gelen tehlike için diğer krallıklara kanıt olarak götürecek. Ancak oldukça tehlikeli hal alan bu durumu Jon Snow ve yanındakiler nasıl kazasız belasız yakayı kurtaracak hep birlikte yeni bölümde göreceğiz.
A L I N T I D I R:
 

garfield67

Onursal Üye
19 Mar 2016
1,822
8,981
Conan bir numaralı çizgi romanım olmasına rağmen hiç izlemedim... Bir ara Sibel Kekkilli'nin oynadığını duymuştum... İzlemememin nedeni bilmem nedendir... Isınamadım işte... Dizilerde konuyu fazla uzatıyorlar mı nedir... En çok izlediğim dizi Lost ve halen devam eden Walking Dead... Zaten Lost'un bitimi beni hüsrana uğratmıştı... arkasında epey soru bıraktı gitti... Yürüyen Ölülerde ise üst üste bölümler birbirinin aynı olunca yine sıkıyor... Ben sanırım bir birinden bağımsız bölümleri tercih ediyorum... Beklemek hoşuma gitmiyor...
 

All4all

Kıdemli Üye
23 Haz 2016
189
577
Manaus
meraklilariniz belki bilir, gecen yıl 7 ve 8.ci bölümler calindi, para istendi geri vermek icin.Fidye verilmeyince butun bolum hikayeleri ve bazı görüntüler internete özellikle youtube a kondu. tavsiye etmem ancak çok meraklı olan varsa rahatlıkla srinin finlini okuyabilir görüntüleri eşliğinde
 

Sinan Atik

Yönetici
13 Haz 2011
2,395
6,522
Ankara
Bana göre GOT, TV dizilerinde çıtayı olduğu yerden alıp çok yukarılara taşımıştır. Hem prodüksiyon, hem uyarlama, hem de kalite açısından üst düzeydir. Hikayenin türünü seviyorsanız, bu uyarlamayı beğenmemeniz çok güç.
Tek eleştirebileceğim konu, bir noktada yazarın orijinal metinden uzaklaşarak farklı bir hikayeye evirmesi. (Ne güzel kitabını okumayanlara hava atabiliyorduk :D )

Sevgili Sensei'nin de yazısında bahsettiklerini esas alacak olursak 8. sezon şöyle kurgulanacak:
Arka planda white walkerlar ile yapılan büyük savaş tüm sezon boyunca devam edip, son bölümde sonuçlanacak. Bu arada yan hikaye olarak da her bölümde white walkerların gizemi ve eski zamanlar anlatılacak.

Tamamı bitince sil baştan izlemek lazım :)
 
Üst