FILMISTIK tekrar yayında

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,700
25,308
İstanbul
Değerli arkadaşlarım, uzun bir süreden beri Filmistik sitemizi toparlamak adına uğraş veriyorum. Önce ufak düzenlemeler dedim, derinlere indikçe o da olsun bu da olsun derken süre uzadı gitti. O sırada trajik kayıplar ve olumsuzluklar yaşandı. Bu kadar uzun sürdüğü için öncelikle bütün takipçilerimden özür diliyorum. Site şu an çalışır vaziyette. Ama sizler de fark edeceksiniz ki bilgilerde ufak tefek hatalar hala var ve düzenlemeler yapılmaya devam ediyor. Ama en azından bu hali ile online olmasını istedim. Eksiklikler giderilir ve gideriliyor. Sizler de göreceğiniz gibi site artık tek bir ana sayfadan işlemiyor. Çizgi Roman, Film, Dizi, Kitap, Müzik ve Oyun bölümlerini kendi bünyeleri içerisinde ayırdım. Bu şekilde takip etmek daha kolay olacağını düşündüm. Bölümler içerisinde bir ilişkilendirme olduğunda otomatik geçiş yapıyor zaten. Yani bir filmi incelerken, onun dizisi, romanı veya soundtrack albümü varsa sizi yönlendirecek. Ben lafı fazla uzatmayım ve herkesi FILMISTIK sitemize davet edeyim. Umarım hoş vakit geçirirsiniz. Şimdiden iyi eğlenceler.
Sevgiler ve saygılar....


 

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,700
25,308
İstanbul
Arkadaşlar, bir WhatsApp grubu da kurdum. Oradan sorularınız, önerileriniz veya sadece sohbet etmek isterseniz herkes katılabilir. Site'den gruba dahil olabilirsiniz.
 

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,536
957
Bursa
Oo şahane bir haber bu yav! Galiba pasifliğimiz aynı döneme gelmiş iyi denk getirmişiz. Tekrar yayında olmana çok sevindim başarılar. Allah yardımcın olsun o güzel çeviri ve haberlerini merakla bekliyor olacağım.^^
 
Üst