zagor-t
Onursal Üye
- 17 Eki 2012
- 1,458
- 22,543
Bunu iyi düşünmüş Osman kardeşim. Bizler çok şanslı bir kuşağız. Tek kanallı ama yansız, kafa yıkamayan, insancıl yayınların çok olduğu bir dönemde çocukluğumuz geçti. Belki o yüzden bugün buralardayız. Zagor-t sana içten selamlarımı yolluyor ve güzel bir hafta diliyorum.Dönemin popüler dizilerine ve karakterine gönderme yapan, tam benlik nostaljik bir sayı paylaşımı olmuş. Teşekkürler sevgili zagor-t.
Bu arada yaşı itibariyle "Zengin ve Yoksul" dizisini ve Falconetti'yi hatırlayamayan üyelerimizin de olduğunu varsayarak; sitemizin Nostaljik diziler bölümüne zamanında açtığım konunun linkini aşağıya ekliyorum.
http://www.cizgidiyari.com/forum/re...engin-ve-yoksul-rich-man-poor-man-dizisi.html
Osman kardeşime katılıyorum nostaljik paylaşımlarla dolu içerisi.
Dizilerle alakalı karikatürlere başladım ama henüz bitiremedim.
Dediklerine harfiyen katılıyorum abi. Bizler belki artık azınlıktayız ama en azından o günlerin ayrıcalığını yaşayanlardanız...
Bunu iyi düşünmüş Osman kardeşim. Bizler çok şanslı bir kuşağız. Tek kanallı ama yansız, kafa yıkamayan, insancıl yayınların çok olduğu bir dönemde çocukluğumuz geçti. Belki o yüzden bugün buralardayız. Zagor-t sana içten selamlarımı yolluyor ve güzel bir hafta diliyorum.
Dönemin popüler dizilerine ve karakterine gönderme yapan, tam benlik nostaljik bir sayı paylaşımı olmuş. Teşekkürler sevgili zagor-t. ....
Falconetti ile iki kelime de ben yazmak istiyordum, sizin yazacağınız ihtimali yüksek diyerek yazmadım. Doğru yapmışım.