Fırt Sayı 660

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,405
Bir mizah klasiği "FIRT" bu güzel dergilere bakınca ne kadar şanslı olduğumuzu düşünüyorum.Gırgır lar Çarşaf'lar , Fırt'lar , HIbır ve Limon'lar.
Güzel ve değerli zamanlardan mizaha doya doya geldik.Şimdilerde ise bu güzel dergileri Sevgili Murtaza bey ve diğer dostlarımız sayesinde yeniden görme fırsatı yakalıyoruz.
Mizah insanı genç tutar.Hatta bir Çin atasözü vardı Neşeli olmam benin genç tutar şeklindeydi.Gerçekten öyledirde.Tao cu felsefeyle uğraşanlar bilir aynı zamanda içsel gülümseme teknik olarak kullanılır.Yine Hint ekolünde gülme Yoga'sı bulunmaktadır.
İçsel gülümseme tekniği ile kanseri bile iyileştirenler olduğunu biliyorum.Gülmek , gülümsemek , kahkaha atmak şifalıdır.Buna bütün kalbimle inanıyorum.Gülmek bir nimettir.Büyük bir şifa kaynağıdır aynı zamanda.Sevgi kadar güçlü etkileri vardır.En karamsar olduğunuz zamanlarda aynanın karşısına geçin sadece tebessüm edin sizi rahatsız eden duygunun etkisinin hemen hafiflediğini göreceksiniz.
Gülme üzerine tefekkür oldu buda.Doğu ve Batı öğretileri karşısında GÜLMEK.İyi bir tez konusu çıkar hiç kimsenin çalıştığını sanmıyorum bu konuyu Ulusal Tez Merkezinden bakmadım ama çok bakir bir konu ilgilenenlere duyurulur.
Nereden nereye geldik az gittik uz gittik dere tepe düz gittik bir arşın boyu yol gittik.
Kaf dağının ardında , Anka Kuşunun kanadından bir FIRT su içtik.
Masalımsı...
Emekleriniz için çok teşekkür ederiz.
Saygılarımızla.
 
Üst