Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody

Filmistik

Like Tree33Likes
  • 9 Post By SenSei
  • 6 Post By Sinan Atik
  • 2 Post By SenSei
  • 3 Post By melih_
  • 2 Post By Sinan Atik
  • 1 Post By abolardis
  • 2 Post By abolardis
  • 3 Post By timed
  • 1 Post By kicker
  • 4 Post By savok

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 09.Şubat.2019, 00:32   #1
Onursal Üye
Çeviri Balonlama

SenSei - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 542224
•Rep Seviyesi :
SenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond repute
SenSei - AİM üzeri Mesaj gönder SenSei - MSN üzerinden mesaj gönder SenSei - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Standart Bohemian Rhapsody
Bohemian Rhapsody
Biyografi - Müzik (2018)

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Film, Queen grubunun efsanevi solisti Freddie Mercury'nin Londra'nın Wembley Stadı'nda gerçekleşen unutulmaz 1985 Live Aid konserine giden yıllarını konu ediyor. Filmin prodüksiyon sürecinde yönetmen Bryan Singer, disiplinsiz hareketlerinden dolayı yönetmenlikten azledildi ve yerini Dexter Fletcher aldı. Ancak Amerikan Yönetmenler Birliği kurallarına göre filmlerde tek bir yönetmen adı verilmesi gerektiğinden Bryan Singer'ın adı yönetmen olarak filmde gösterildi.

İzlemek için (dublaj ve altyazılı) lütfen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Baltimora, sekonme, abolardis ve 6 kişi bunu beğendi.
SenSei isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 10.Şubat.2019, 01:24   #2
Yönetici

Sinan Atik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 121057
•Rep Seviyesi :
Sinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond repute
Sinan Atik - İCQ üzeri Mesaj gönder
İyi bir ses sistemi ile evde, ya da sinema salonunda izlenmeyi hak eden bir film. Queen'i çok iti anlatan bir film miydi? Hayır; ama çook eğlenceli bir filmdi. Tavsiye ederim.
Kaçıranlara iyi seyirler.
Baltimora, SenSei, sekonme ve 3 kişi bunu beğendi.
Sinan Atik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 14.Şubat.2019, 14:49   #3
Onursal Üye
Çeviri Balonlama

SenSei - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 542224
•Rep Seviyesi :
SenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond repute
SenSei - AİM üzeri Mesaj gönder SenSei - MSN üzerinden mesaj gönder SenSei - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Alıntı: Sinan Atik´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İyi bir ses sistemi ile evde, ya da sinema salonunda izlenmeyi hak eden bir film. Queen'i çok iti anlatan bir film miydi? Hayır; ama çook eğlenceli bir filmdi. Tavsiye ederim.
Kaçıranlara iyi seyirler.

Ben de henüz izlemedim. Ama bu yorumundan sonra bu akşam izlemeyi düşünüyorum. Teşekkürler sevgili Sinan.
Baltimora ve Sinan Atik bunu beğendi.
SenSei isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 14.Şubat.2019, 15:06   #4
Süper Üye

melih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 5095
•Rep Seviyesi :
melih_ has a reputation beyond reputemelih_ has a reputation beyond reputemelih_ has a reputation beyond reputemelih_ has a reputation beyond reputemelih_ has a reputation beyond reputemelih_ has a reputation beyond reputemelih_ has a reputation beyond reputemelih_ has a reputation beyond reputemelih_ has a reputation beyond reputemelih_ has a reputation beyond reputemelih_ has a reputation beyond repute
Bende seyretmedim (izlemedim değil, en nihayetinde iz sürmüyoruz )
En kısa zamanda seyredeceğim.
Ayrıca Bold Pilot: Bizim için Şampiyon filmini de merak etmiyor değilim.
Baltimora, timed ve Sinan Atik bunu beğendi.
melih_ isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 14.Şubat.2019, 22:33   #5
Yönetici

Sinan Atik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 121057
•Rep Seviyesi :
Sinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond repute
Sinan Atik - İCQ üzeri Mesaj gönder
Alıntı: melih_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende seyretmedim (izlemedim değil, en nihayetinde iz sürmüyoruz )
En kısa zamanda seyredeceğim.

Kafama gelen taşın sızısı geçince hemen TDK'ya baktım. Dördüncü sırada:
4. Eğlenmek, görmek, öğrenmek için bakmak, seyretmek
"Televizyonu izlemek."

yazdığını görünce taşı geri atayım diye düşündüm. Sonra birinci maddede, taş sahibinin savunduğu anlamı gördüm ve taşı bahçeye salladım gitti
abolardis ve melih_ bunu beğendi.
Sinan Atik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 14.Şubat.2019, 22:53   #6
Onursal Üye

abolardis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 473547
•Rep Seviyesi :
abolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond repute
Bende önce okuma yapacağım sonra izleme yapacağım.Belki sonra kitap indirmede yapabilirim.Hatta ilerleyen saatlerde uyumada yapabilirim....
Son dönemlerin fiilleri yardımcı kullanmaktan kaynaklanan garip bir durum.
Hep yaptığım gibi attım ,örnek veremedim.
Misalde veremedim.
Sözde yazı oldu...
Sinan Atik bunu beğendi.
abolardis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 14.Şubat.2019, 22:57   #7
Onursal Üye

abolardis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 473547
•Rep Seviyesi :
abolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond repute
İnce detaylara odaklanan dikkat de takdire değer doğrusu.Cevaplar ve olgunluk için tebrik ederim.Pardon tebrik etme yapacağım...
Baltimora ve Sinan Atik bunu beğendi.
abolardis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 17.Şubat.2019, 03:24   #8
Yönetici

timed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 110261
•Rep Seviyesi :
timed has a reputation beyond reputetimed has a reputation beyond reputetimed has a reputation beyond reputetimed has a reputation beyond reputetimed has a reputation beyond reputetimed has a reputation beyond reputetimed has a reputation beyond reputetimed has a reputation beyond reputetimed has a reputation beyond reputetimed has a reputation beyond reputetimed has a reputation beyond repute
Güzel bir film. Özellikle de bu tür müzikten hoşlananlar için . Ben "Love me like there is no tomorrow" parçasını severdim bu abinin. Ama AIDS illetinden öldüğünü öğrendiğimde tüm sempatim kayboldu.
melih dostumunuzun kelimeler üzerindeki hassasiyetine katılıyorum.Yeni nesil kelimelerin kökleri özTürkçe olabilir ama sanki kelimenin tamamı uydurulmuş gibi geliyor bana. İstediği kadar TDK olsun . Bazı yeni nesil kelimeler fonetiğe bile uymuyor. Mesela sebep yerine uydurulan "neden" lafı ... "Bunun sebebi nedir" derken ses uyumu var ama "Bunun nedeni nedir" ilkel kabile dillerine benziyor.Türkçenin zenginliğini yok ediyor ve köreltiyor.
Neyse , bir Fredie Mercury den nerelere geldik. İyi seyirler.
abolardis, Sinan Atik ve melih_ bunu beğendi.
timed isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 17.Şubat.2019, 19:21   #9
Süper Üye

kicker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10171
•Rep Seviyesi :
kicker has a reputation beyond reputekicker has a reputation beyond reputekicker has a reputation beyond reputekicker has a reputation beyond reputekicker has a reputation beyond reputekicker has a reputation beyond reputekicker has a reputation beyond reputekicker has a reputation beyond reputekicker has a reputation beyond reputekicker has a reputation beyond reputekicker has a reputation beyond repute
Paylaşım için teşekkürler. Sağolun varolun.
SenSei bunu beğendi.
kicker isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 25.Şubat.2019, 20:12   #10
Administrator

savok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
savok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond repute
En iyi erkek oyuncu Rami malek, en iyi ses miksajı, en iyi ses kurgusu, en iyi film kurgusu dallarında 4 oskarlı film haline geldi...
Ben çok b eğenmiştim filmi...
SenSei, sekonme, abolardis ve 1 kişi bunu beğendi.
savok isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
biyografi, bohemian rhapsody, film izle, müzik

Seçenekler
Stil