![]() |
#1 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 05.Eylül.2012
•Rep Puanı : 150392
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Aylardir bu ceviri ile ugrasiyorum arkadaslar "Kara Adamlar'in" da dedigi gibi tek kelime italyanca bilmiyorum ama ona ragmen sanirim düzgün bir ceviri yaptim. Google Translate sagolsun
![]() Yazitipi olarak Cccomiccrazy kullandim kalin yazilarda BDS ahyaaakkk kulladim. 200 dpi ve 1282x1643 ebatlarinda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Keyifli okumalar. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]indirebilirsiniz... Konu extreme tarafından (30.Nisan.2017 Saat 22:57 ) değiştirilmiştir. Sebep: İskenderunlu'nun verdiği alternatif link ana mesaja taşındı |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Bir tanede Martin Mystere konusuna acmak gerekir mi acaba Martin severlerin belki gözünden kacar burada?
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 29.Temmuz.2012
•Rep Puanı : 54875
•Rep Seviyesi :
![]()
Teşekkürler. İndirelim okuyalım.
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]()
Sevgili extreme bu kadar uğraş verdikten sonra güzel olmaması mümkün değildir..
Gözden kaçmaması için elimden geleni yaparım merak etmeyin.. Zaten eğer 10 değişik çeviri balonlama yaparsanız size ait bir bölüm olacaktır. Çeviri balonlama üstadları muhakkak olumlu ya da olumsuz görüşlerini belirteceklerdir. Teşekkürler bu paylaşım için. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 23.Aralık.2010
•Rep Puanı : 4003
•Rep Seviyesi :
![]()
Valla çeviri için; (Oradan oraya, oradan şuraya, sonra da buraya) - (Buraya kadarı espri olsun diyedir, hoşgörün!) bir hayli uğraşmışsınız belli ki. Bizlere okumak ve emek için teşekkür etmek düşer. Elinize/emeğinize sağlık.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 13.Eylül.2009
•Rep Puanı : 307707
•Rep Seviyesi :
![]()
Tebrik ederim, bu yazıyı yazarken ne indirdim ne de yaptığınızı okudum ama bu azmi takdir etmemek mümkün değil. Sanırım isveççe biliyorsunuz. Google translate'den önce ingilizceye oradan da isveççeye çevirmeniz de bu açıdan çok mantıklı olmuştur sanıyorum. Tam orjinali gibi olmasın, sizin yorumunuzla da olsa devamını okumak isteriz.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Ekenciz okuduktan sonra benim yorumum hakkinda ki düsüncenizi yeniden duymak isterim
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 14.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 18644
•Rep Seviyesi :
![]()
çok teşekkürler dostum ama sanırım çizgi düşler yayınladı bu öyküyü...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Ben isvecte yasiyorum ve daha önce hic rastlamadim türkce yayinina umarim yasal bir sorun yoktur.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 18.Ekim.2009
•Rep Puanı : 267702
•Rep Seviyesi :
![]()
extreme kardeş 2 gündür özel sebeplerle foruma giremedim.Ve ilk mesaj senin emeğinle karşılaşınca bu dünyada insanlık hala var dedim içimden böyle bir çaba böyle bir arzu insan isterse yapar ilkesine en güzel örnektir.Size bu çabanızdan dolayı takdir ve teşekkürlerimi iletiyorum.Bence ingilizce isvecce norvecce dillerinde nette varolan çizgiromanlardan vaktiniz olduğunda çeviri yapmanızdır.Saygılarımla.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Martin Mystére Lâl Kitap Klasik Maceralar Dizisi 013d - Martin Mystere'nin Çılgınlığı | yeryüzü | Martin Mystere Lâl Kitap Bonelli Comics Klasik Maceralar Dizisi Serisi (TAMAMLANDI) | 11 | 27.Aralık.2022 18:36 |
Yeni Martin Mystere Lal Kitap Bonelli Comics Sayı 008 Doktor Mystére | Kroker | Yeni Martin Mystere Lâl Kitap Bonelli Comics Serisi | 7 | 12.Ocak.2020 23:26 |
Yeni Martin Mystere Lal Kitap Bonelli Comics Sayı 069 Martin Mystere:Kara Adam (2015) | Mehmet Ali | Yeni Martin Mystere Lâl Kitap Bonelli Comics Serisi | 10 | 17.Ekim.2015 19:53 |
Martin Mystere 134:Gün Batımı Tanrıları-Martin Mystere:Balonların Esrarı | Büyülü Dükkan | Büyülü Dükkân Kitabevi | 0 | 15.Mayıs.2013 16:09 |
Yeni Martin Mystere Lal Kitap Bonelli Comics Sayı 069 Martin Mystere:Kara Adam | Mehmet Ali | Yeni Martin Mystere Lâl Kitap Bonelli Comics Serisi | 2 | 18.Ekim.2010 12:51 |