Zagor (Yeşil Ölüm) Renkli - Tam Macera

Esko

Çeviri & Balonlama
6 Kas 2013
68
1,691
Muğla
Zagor 100 Yeşil Ölüm

001.jpg


Kullanılan font: CCAdamKubert

Zagor 100 Yeşil Ölüm
Yazan: A.Castelli.....Çizen: F.Donatelli
Bir dolandırıcı tarafından kendisine sahte hazine haritası satılan çiko, Zagor'un ava çıkmasını fırsat bilip yollara düşer. Bir süre sonra Darkwood'da ki kulübelerine dönen Zagor, dostunu evde bulamayınca izini takip eder. O sırada ise şanssızlık Çiko'nun yine yakasını bırakmamıştır ve düştüğü zor durumlardan Zagorun son anda yetişmesi ile kurtulur. Çiko'nun mecbur kalıp anlattığı bu hazine hikayesi Zagor'u pek tatmin etmese de dostunu kıramaz ve onunla birlikte Şeytan Kayaları isimli bölgeye doğru yola çıkarlar. Ama hazine için çıkılan bu yolda onları çok daha korkutucu olaylar beklemektedir...


 
Moderatör tarafında düzenlendi:

kandraks53

Onursal Üye
29 Ağu 2010
2,778
7,980
Alem adam şu bizim Çiko..Başını beleya sokmada rakipsiz..Nerede,nasıl olursa olsun belayı arayıp buluyor..Allah'tan Zagor varda hep ucuz yırtıyor..Kapakta Zagor'un baltası değişik..Zagor'a hiç yakışmamış..Teşekkürler Esko..Paylaşım harika..
 

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,730
43,945
denize sıfır
Takip etmekten en mutlu olduğum serilerden biride Esko çalışmaları.
Harika işler çıkarıyorsunuz, çok teşekkürler değerli dostum.:)
 

lotoloto

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Kas 2009
4,131
20,696
Esko her zamanki gibi esiyor, estiriyor.Kitaplar havada uçuşuyor, bizlere de yakalamak düşüyor. Teşekkürler, Esko. Alıp sıraya dizmekten yoruldum.:)
 

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,364
141,480
Mükemmel bir düzenleme ve balonlama, harika bir çalışma teşekkürler üstadım, ellerinize sağlık.
 

ZagorSever1

Kıdemli Üye
21 Ara 2014
135
356
Zagor bu macerada konseptinin baya dışına çıkıyor. Zagor maddiyata hiç değer vermez; başka maceralarda altın dolu bir madeni havaya uçuruyor, başka birinde ise bir sürü değerli inci kolyeleri denizin derinliklerine bırakıyordu.
Bu macerada ise kendi branşının dışına çıkıp Çiko'ya define bulmada yardım ediyor. Çiko'yu da anlamak imkansız define de bulsa Zagor'un yanından ayrılmayacak zaten, en fazla daha fazla yemek yiyip daha fazla içer. Zaten hayatı yemek üzerine kurulu biri, kabilelerin yıllık erzağını bitirmede üzerine yok. Daha ne yapacaksın hazineyi, parayı Çiko kardeş. Fazla yemek zararlı zaten genç yaşta kalpten, diyabetten gidersin alimallah.
 
Üst