Kidz / Animez TV Yayında!

CodeJe

Yeni Üye
1 Haz 2012
4
6
kidzanimez.jpg

Türkiye'nin yeni nesil çocuk kanalı Kidz,tek anime kanalı Animez dönüşümlü olarak 3 Şubat 2012'de yayına başlamıştır.

Kidz / Animez TV geniş arşiviyle farklı kitlelere hitap etmektedir. 04.30-21.30 arasında yayın yapan Kidz TV; sabahları miniklere özel okul öncesi yapımlara da yer verip , çeşitli çizgi dizilerle yayınlarına devam etmektedir.Gün içerisinde gençlik dizileri de yayınlanmaktadır.21.30'dan sonra Animez yayına başlayıp animeler yayınlamaktadır.

Kidz; 04.30-21.30 arasında çizgi dizi ve gençlik dizileri yayınlayan çocuk kanalıdır... Masallarda herşey beklenildiği gibi gitmeyince,gizemleri çözüp masalı mutlu sonla bitirmek isteyen; Dedektif Sandra. Ayrıca Sihirli Trollz kızları,Dünya'yı dolaşan Uçan Köpek Vipo gibi çizgi dizilerin yanı sıra Magi-Nation,Metajets,Sihirli Aile,Ninja Okulu,Rintindumb,Lucky Fred,Playtime Buddies ve çok daha fazlası da Kidz TV'de...

Animez ; 21.30-04.30 arasında yayın yapan anime kanalıdır. Animez daha büyük bir yaş kitlesine hitap etmektedir. Dünya çapında dikkat çekmiş bir çok anime seri Animez'de yayınlanmaktadır.Mesela bazıları; Fullmetal Alchemist,D.Gray-Man,Bleach,Death Note,Darker Than Black gibi...

Ayrıca Naruto'da var. Naruto anime dünyasının en popüler yapımlardan biri olduğu gibi kanalda da öne gelen isimlerden biri. Naruto iki kanalda da yayınlanan anime seridir.

Çok daha fazlasını görmek için Kidz / Animez'i takip edin.Türksat Uydusu,D-Smart ve Teledünya'dan izleyebilirsiniz.


kidztvyayinda.jpg


animezposters.png
 
Son düzenleme:

''Yiğit''

Aktif Üye
8 Nis 2012
401
233
Mudanya/Bursa
İzliyorum bende (Çocuğum tabi ki izleyeceğim -,-) Death note'un yayınlandığını bilmiyordum.En sevdiğim animedir.Naruto izliyorum ara sıra.Ama çok televizyon izlemiyorum genelde çizgi roman okuyorum :D
 

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,536
957
Bursa
puhahahamuahaha :Ğ Normalde ergen gibi bu tarz gülmeyi sevmem ama bu da anca bu şekilde ifade edilebilirdi.
Yalnız Death Note u yayınlamak ve Türkiye hımmm... bu ya bir devrim olur ya da RTÜK, KTÜK, artık ne kadar tük varsa hepsini yollarlar kanala. Ama hani gece yayınlandığı için yayınlanabilir tabi iyi olur.
Ancak Narutoda İruka sensei nin bacağında ki kana sansür yapanlar Death Note da hele hele High School Of the Dead de neyi sansürleyeceklerini şaşırırlar be. :Z :Ğ
Aynen AnimeZ ne yav Animex daha iyiydi neyse.
Yani sizin anlayacağınız daha ülkemizde ecchi, seinen tarzları hala sansürsüz yayınlayacak kanal görmüyorum. Bakalım artık kısmet ilerde o da olur belki-iii.
Elfen Lied isterük, Another isterük, Deadman Wonderland isterük :d
Şunu da demesem çatlarım ama! :
Ulan o kadar çocukların olduğu zaman ahlâksız teklifler, Fatmnagülün donları, Feriha'nın entrikaları falan filan hiçbiri çocuklara dokunmaz sansüre girmez, animelerde azcık kan, sigara cart, curt olsun çat sansür, yok yayından kaldırma. Bu kafayla yine iyi anime yayınlanıyor valla tebrik etmek gerekir AnimeZ i:d
 
Son düzenleme:

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,536
957
Bursa
Aha! Harbi yav millet silahın ne olduğunu anlayamaz :d Zaten bu dediğim üç animeyi sansürsüz yayınlayacak kanal görmüyorum, ha yayınlasın valla helal olsun diyecem. Demek ülkede az da olsa gelişme var derim. Ama Deadman Wonderland çok az da olsa Japonya da bile sıkıntı yaptı.
 
Son düzenleme:

''Yiğit''

Aktif Üye
8 Nis 2012
401
233
Mudanya/Bursa
hocam sinema tv de otisabi nin dizisi çıkacak :D Ona sansür koyarlar mı ? Animeler sansürlü olabilir buda bize koyabilir.Yok olmadı ya bu cümle :D Ama death note'da falan kaç kere kan gölüne şahit olduk izlerken.Sansürden izlenmez o.
 

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,536
957
Bursa
İşte ne hikmetse konu cinsellik ya da hafiften konu oraya kaydımı sorun algılamıyorlar herhalde. Ama tabu olmuş kan, sigara falan sanki kimse elini kesmiyor kazayla alt tarafı bir hıyar doğrarken (yiyecek olan şimdi aklınız başka gitmesin teessüf ederim :d) ya da sanki ülkemizin hepsi yeşil aycıda bir kişi o Asuma senseinin ya da Sanji'nin sigarasını görse sigaraya başlayası gelecekmiş sanıyorlar ya ona uyuz oluyorum. 10 yaşında ki çocuğun ağzında sigara varsa bu ülkede onu da Peppeden görecek hali yok ya illa bir büyüğünden görüyor. Bizde bu tarz kaliteli yapımların yayınlanmasını istiyorsak ilk önce bu örümcek kafalı zihniyetleri yok etmek gerekecektir. Yoksa daha çook ilk okullarda sınıf arkadaşına ya da lise de öğretmenine ahlâksız tekliflerin haberlerini görürüz.
 

CodeJe

Yeni Üye
1 Haz 2012
4
6
Bu devirde yine iyi bir anime kanalı görmek.İyi çıkış yakaladı Animez.Kidz TV'nin yatırıma ihtiyacı var.Popüler anime serileri var Naruto,Bleach gibi.D.Gray-Man,FMA ve çok daha fazlası.Bu animeler 21.00dan sonra başlıyor.Üstte +13 logo,kanalın logosu değişiyor,çocuklar için geç bir saatte yayınlanıyor.Bu yönden çocukların etkileneceğini düşünmüyorum.Diyelim çocuklar izlemek istese karmaşık olay örgüleri ve animelerin çoğunluğu alt yazılı.
 
Son düzenleme:

nitro15

Yeni Üye
26 Haz 2013
26
3
Naruto muthiş yaa.Onun manga serisinin tamamını bulamadım bulsam okuycam da olmadı.
 
Üst