![]() |
#1 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 07.Mayıs.2017
•Rep Puanı : 165569
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() "Çeviri, balonlama ve kısmi kapak dizâynı, Pertev." Teşekkürler İyi Seyirler yeni Macarcalarda görusmek üzere... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu ert1569 tarafından (02.Ocak.2022 Saat 19:09 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 05.Aralık.2009
•Rep Puanı : 120621
•Rep Seviyesi :
![]() Değerli ert1569,
Gerçekten harika bir çalışma olmuş, Televizyona aktarıp biraz seyrettim. Devamını sonraya bıraktım. Efektler harika, at sesi, kuş sesi, deniz dalgası Sayfaların geçişi harika olmuş. Emeğinize, ellerinize sağlık.
__________________ ________________________ ARDIÇ KUŞUNUN HİKAYELERİ Yakında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sitesinde Başlayacak. Kahramanımızın maceraları Çizgi Roman Tadında olacak. :
Çizgi Roman İncelemelerim [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 07.Mayıs.2017
•Rep Puanı : 165569
•Rep Seviyesi :
![]() Değerli ert1569, Gerçekten harika bir çalışma olmuş, Televizyona aktarıp biraz seyrettim. Devamını sonraya bıraktım. Efektler harika, at sesi, kuş sesi, deniz dalgası Sayfaların geçişi harika olmuş. Emeğinize, ellerinize sağlık. Çok Teşekkürler ederim...abone oldum ve takipteyim saygılarımla.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 09.Haziran.2019
•Rep Puanı : 200465
•Rep Seviyesi :
![]()
Gerçekten şahane olmuş...
Sayfanın önünden yağmur efektinin geçmesi, hareketli kan damlamaları, nehirdeki sandalın hareketi vs... Ellerine sağlık, çok hoş olmuş...
![]() |
![]() |
#5 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 19.Ekim.2020
•Rep Puanı : 5123
•Rep Seviyesi :
![]()
Ellerinize sağlık çok teşekkür ederiz değerli üstadım.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 24.Temmuz.2019
•Rep Puanı : 101
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() |
![]()
Sanki film seyerediyorsun. Harika olmuş... Ah keşke diğer maceralarının tamamı böyle hazırlanmış olsa. Lakin çok zahmetli olur herhalde. Aynı şey Tex için de olsa ne güzel olur...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zagor Renkli 269 Kara El'in İntikamı | Homeboy | Homeboy | 13 | 12.Şubat.2022 20:22 |
Mister No - Kara Bıçak (Renkli) - Video Efektli | ert1569 | ert1569 | 8 | 28.Aralık.2021 00:29 |
Zagor 02 - Vudu İntikamı (Renkli) - Video ve Efektli | ert1569 | ert1569 | 3 | 21.Aralık.2021 20:17 |
Zagor 01 - Vudu İntikamı (Renkli) - Video ve Efekli | ert1569 | ert1569 | 5 | 13.Aralık.2021 23:56 |
Zagor 08 - Zagor'un İntikamı (Renkli) 2015 | yaşlıkurt | yaşlıkurt | 9 | 04.Haziran.2015 10:41 |