![]() |
#21 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 18.Kasım.2010
•Rep Puanı : 5010
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Merhabalar
2 adet yeni kşitap eklenmiştir.Buradan indiriniz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#22 |
Yönetici Üyelik tarihi: 25.Eylül.2013
•Rep Puanı : 1747476
•Rep Seviyesi :
![]() ....Çizgi romanlarla ister entelektüel düzeyde ilgilenin ister sade bir okur olun; eminim bu kaynak eser çok ilginizi çekecek. Herkese hayırlı okumalar olsun. Buradan indiriniz...[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Öncelikle güzel ve yararlı blogunuz için sizi tebrik ediyorum, sevgili "Niggerman". Belki gözden kaçırmış olanlar vardır diye blogunuzda paylaştığınız 1997 tarihli "Sanat Dünyamız Dergisi Çizgiroman Özel Sayısı Sayı:64"ü bir kez daha hatırlatmak istedim. Çizgi romanla haşır neşir olan herkesin arşivinde mutlaka bulunması gereken bir "kitap" bu. Ben buna "kitap" diyorum. Aslında Sanat Dünyamız Dergisi'nin özel sayılarından biri, ama hacmi ve içeriği açısından dergiden çok bir başvuru kitabına benziyor. Pdf formatında taranmış bu eser mutlaka indirilmeli, okunmalı ve arşivlenmeli. Linkini de tekrarlayayım ki biri kaybolursa diğeri bulunsun. ![]() Sanat Dünyamız Dergisi Çizgiroman Özel Sayısı Sayı:64 Yıl:1997 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu Shoryuken tarafından (21.Ocak.2016 Saat 09:13 ) değiştirilmiştir. Sebep: link düzeltildi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#23 |
•Rep Seviyesi :
![]() Öncelikle güzel ve yararlı blogunuz için sizi tebrik ediyorum, sevgili "Niggerman". Belki gözden kaçırmış olanlar vardır diye blogunuzda paylaştığınız 1997 tarihli "Sanat Dünyamız Dergisi Çizgiroman Özel Sayısı Sayı:64"ü bir kez daha hatırlatmak istedim. Çizgi romanla haşır neşir olan herkesin arşivinde mutlaka bulunması gereken bir "kitap" bu. Ben buna "kitap" diyorum. Aslında Sanat Dünyamız Dergisi'nin özel sayılarından biri, ama hacmi ve içeriği açısından dergiden çok bir başvuru kitabına benziyor. Pdf formatında taranmış bu eser mutlaka indirilmeli, okunmalı ve arşivlenmeli. Linkini de tekrarlayayım ki biri kaybolursa diğeri bulunsun. ![]() Sanat Dünyamız Dergisi Çizgiroman Özel Sayısı Sayı:64 Yıl:1997 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yazdıklarınız için teşekkürler...Bu arada yeni dergi ve kitaplar eklenmiştir. süper korku dergisinin elimdeki son 5 sayısıjnı tek ciltte topladım.Hayırlı okumalar olsun.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] indiriniz. Konu Niggerman tarafından (27.Ocak.2016 Saat 19:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yeni eklemeler |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#24 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Merhabalar
süper korku dergisinin elimdeki son 5 sayısıjnı tek ciltte topladım.Hayırlı okumalar olsun.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [IMG][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][/IMG] Konu Niggerman tarafından (27.Ocak.2016 Saat 19:48 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#25 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1307946
•Rep Seviyesi :
![]()
Arada gelip korkutun bizi, çok seviniriz.
![]() Teşekkür ederim, selamlar. ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#26 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Merhabalar.
4 yeni kitap eklenmiştir.Buradan indiriniz.Hayırlı okumalar olsun. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#27 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 28.Mart.2016
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
emeğine sağlık dostum. takipteyim !
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#28 |
•Rep Seviyesi :
![]()
merhabalar
Arkadaşlar bir zamanların süper serisi resimlerle dünya tarihi ni düzenleyip paylaşıma açtım.İlk 10 sayı hazır.Buradan indiriniz.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Konu uzung tarafından (29.Mayıs.2016 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#29 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 25.Aralık.2015
•Rep Puanı : 5095
•Rep Seviyesi :
![]()
Blogunuz bir harika. Sık kullanılanlara ekliyorum.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çevirisi Yapılacak Kitaplar Hakkında | büyük beyaz | Çeviri ve Balonlama Projelerimiz | 35 | 04.Nisan.2021 22:34 |
e kitaplar | silence | Görüş ve Önerileriniz | 6 | 11.Şubat.2011 02:29 |