Dergimiz için okuyucu köşesi açılmıştır.

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,730
43,945
denize sıfır
Arkadaşlar e-dergimizde sizler için okuyucu köşesi açtık. sesinizi duyurmak. görüşlerinizi,önerilerinizi yazmak isterseniz mesajlarınızı PM yoluyla bana gönderin dergimizde yayınlayalım..
 

gurselileri

Guest
18 Tem 2010
2,226
2,288
LÜLEBURGAZ
milliyet çocuk dergisinde de okurun sesi ve sizden gelenler köşeleri vardı :) okuyucuyu motive etmek açısından iyi düşünülmüş... tebrikler sevgili büyük beyaz...
 

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,536
957
Bursa
Geçen toplantıda sevgili abim büyükbeyaz'a sormuştum kaç kişi katılmış diye cevap "hiç kimse " olunca kötü oldum valla ama beklenmedik bir durum da değildi hani.
Aslında basılı dergide bu tarz köşeler çok tutsa da e-dergimizde neden tutmadı? Belki bunun iki yönlü açıklaması olabilir.
İlk önce yapılan paylaşımlara bile doğru dürüst teşekkür etme zahmetini bile çok gören yığınla üyemiz var mesela maalesef herkes bu açıdan üşengeçlik yapıyor olabilir.
İkinci sebepse hiç kimse dergide yazısının yayınlanmasını istemiyor herhalde üstelik bu kadar çok beğenilmesine rağmen hemde çok ilginç valla.
Sevgili üyeler Umut Sarıkaya misali "benimde söyleyeceklerim var" diyorsanız çekinmeyin ya da üşenmeyin yollayın birşeyler bu dergi hepimizin :d
Allah'a emanet olun.
 

ccahitkar

Onursal Üye
30 Eki 2010
4,805
2,617
metu
Sayın Beyaz böyle bir çalışmanızdan dolayı sizi kutluyorum.Dergide site sakinlerinin sesinide duyurma çabanız paylaşımcı olduğunuzun kanıtı.Bir yığın üyenin sadece bir şeyler almak için siteye geldiği öngörüsüne tamamen katılıyorum.Birlikte yapılacak olan organizasyonlara bir kaç tane iyi niyetli
ve girişimci arkadaşın sahip çıkması ve sesiz çoğunluğun sadece izleyici ve yükleci olması ise sadece
ilgisizliğe bağlanamaz.Biliyorsunuzki medeni cesaret diye bir insan davranışı var.Kanımca bütün halkımızda medeni cesaret olanların sayısı çok düşük.Yazı yazdığımda yanlışmı anlaşılırım.Cümleleri kuramam anlamsızmı kalırım diye düşünüp ,çekinip seyirci olanların sayısıda azımsanmayacak kadar var.
Çizgi diyarı dergisine gelince,bunu abartılı kabul etmeyin lütfen.Ben bu kadar ,bu konuda insanları cezbeden bir olay göremiyorum.Başkalarını bilmiyorum ama derginin yayın zamanını sabırsızlıkla bekleyenlerden biriyim.Ben üreteni severim.Bu derginin değerli paylaşımcıları ,ülkemizde çok eksikliği görünen üretim şekillerinden birini yapıyorlar.Arkadaşlarımız bu nedenle ne kadar gurur duysalar azdır.Çalışmalarının devamını diliyorum.Kalın sağlıcakla.:89:
 
Üst