![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 2785493
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Paylaşıma devam... Taraması zor ve vakit alan bir kitap... Tabii ki verilen emek karşılığında da en azından beğenilmiş olması da gerek. Beğenilmiş olmasının göstergesi de tabii ki paylaşıma yazılan mesajların sayısı ve içeriği... Şayet beğenildiyse en kısa zamanda ikinci bölümü tarayıp paylaşıma açacağım. Beğenilmediyse boşuna emek ve vakit harcamanın bir anlamı da yok. Tüm gönül dostlarına saygılarımla... ![]() Bölüm 1- 1.Macera: Sıradışı Bir Çılgınlığın Güncesi 2.Macera: Ölmüştü [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bölüm 2: 3.Macera: Dans Pistinde Dehşet 4.macera: Eve Yakın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu sarkomer tarafından (14.Şubat.2013 Saat 15:19 ) değiştirilmiştir. Sebep: Linkler yenilendi. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yönetici Üyelik tarihi: 27.Haziran.2009
•Rep Puanı : 100979
•Rep Seviyesi :
![]()
Hocam sen bu işi benimsedin. Bir iş sevilerek yapılıyorsa başarılı olmak kaçınılmazdır. Eline sağlık. Dosyayı indirmedim ama taramalarındaki özeni bildiğimden 2. bölüme yer ayırtanların başındayım. Sağlıcakla.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator |
![]()
Beğenmemek ne mümkün dostum.
Serzenişinde haklısın elbette. Ama maalesef bazı gerçekleri değiştirme şansımız yok. Sessiz çoğunluğun mutlaka kendilerine özgü sebepleri vardır. Birgün herşey değişir. Çok teşekkürler.
![]() |
![]() |
#4 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 27.Nisan.2009
•Rep Puanı : 123989
•Rep Seviyesi :
![]()
Zamanla herkes kaptanın imzasını okuyacak ve arşivimizi geliştirmenin tek yolunun paylaşım ve katılım olduğunu, paylaşanların kaynaklarının sınırlı olduğunu görecek ve katılacaktır. Buraya kadar kazandığımız dostlar bunun kanıtıdır. Dylan Dog'un maceralarını heyecanla okuyorum, bunların inmesini de sabırsızlıkla bekleyeceğim tabi ki devamını da. Ellerine sağlık hocam, teşekkür ederim.
Konu Kroker tarafından (24.Haziran.2010 Saat 20:53 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
![]()
Gerçekten taranması zor bir kitap,beğenilmemesi mümkünmü hocam tabiki hem beğendik hemde sevindik,devamını merakla bekliyoruz,eline sağlık çok teşekkürler
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 24.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 11437
•Rep Seviyesi :
![]()
Sarkomer, geçenlerde sana uzun uzun teşekkürlerimi, son zamanlardaki ataklarından dolayı hayranlığımı dile getirmiştim. Ama geçenlerde sitemizde bazı kayıplar yaşandığında benim mesaj da gitmiş. O yüzden görmedin herhalde. Bu nedenle hazır bu güzel paylaşımını da bahane ederek tüm emeklerin için çok teşekkür ediyor, ellerine sağlık diyorum...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 26.Mart.2009
•Rep Puanı : 96
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Harika bir paylaşım olmuş. Çok teşekkürler dostum. İkinci bölümü de sabırsızlıkla bekliyoruz.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 30.Ocak.2010
•Rep Puanı : 20801
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 12.Mart.2009
•Rep Puanı : 85123
•Rep Seviyesi :
![]()
Yani bu kadar emeği kuru bir teşekkür bile almadan sarfetmek hakikaten çok zor.Bir kuru teşekkürü esirgeme ayıbına düşmekten hicap duyarım.İnşallah son günlerde sık sık bahsi geçen sessiz çoğunluğun bir kısmındanda ses gelir.Kısa sürede o kadar (güzel) işler başardınki bununda onlardan olmaması mümkün değil.Daha indirmedim ve okumadım ama mutla çok güzel olmuştur yaptığın her işe nacizane kefilim.Hocam çok sağol ellerine sağlık.
![]() |
![]() |
#10 |
Yönetici |
![]()
Sevgili dostum sana bu konudaki görüşlerimi daha önce belirtmiştim.Dev albüm taramanın ne menem bir iş olduğunu çok çok iyi biliyorum.Emeklerin için gönülden teşekkürler.
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Nathan Never Oğlak Yayıncılık(Bonelli Comics)Maceraperest Çizgiler Büyük Albüm Sayı 3 | malalu_la | Nathan Never | 17 | 06.Mart.2020 01:17 |
Dylan Dog Oğlak Yayıncılık(Bonelli Comics)Maceraperest Çizgiler Dev Albüm Sayı 03 | sarkomer | Dylan Dog | 22 | 15.Ocak.2016 17:10 |
Dylan Dog Oğlak Yayıncılık(Bonelli Comics)Maceraperest Çizgiler Dev Albüm Sayı 01 | tombraks1978 | Dylan Dog | 9 | 22.Ekim.2014 00:40 |
Dylan Dog Oğlak Yayıncılık(Bonelli Comics)Maceraperest Çizgiler Dev Albüm Sayı 05 | sarkomer | Dylan Dog | 21 | 14.Şubat.2013 15:30 |
Nathan Never Oğlak Yayıncılık(Bonelli Comics)Maceraperest Çizgiler Büyük Albüm Sayı 6 | akyıldız | Nathan Never | 4 | 18.Aralık.2010 13:04 |