PortalAnasayfa GruplarGruplar AlbümlerAlbümler Tüm üyelerTüm Üyeler EtiketlerEtiketler
Geri git   Çizgiroman Diyarı > Çizgiroman & Kitap Diyarı > Çizgiroman Dünyası > Dylan Dog
Kayıt Ol

Dylan Dog Rodeo Kitap(Bonelli Comics)Klasik Seri Sayı 13 - Golkonda!

Dylan Dog Rodeo Kitap(Bonelli Comics)Klasik Seri Sayı 13 - Golkonda!

Dylan Dog

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 31-03-2010, 13:34   #11
atilkurt

atilkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 338
•Rep Seviyesi :
atilkurt is a jewel in the roughatilkurt is a jewel in the roughatilkurt is a jewel in the roughatilkurt is a jewel in the rough

Hem okuyor hem saklıyorum fakat her sayfanın ortasında şey gibi damga varsa okuyup siliyorum. Rahatsız oluyorum ne yapayım. Aslında böyle yapman güzel bir bakımda aynı kitabı alıp tekrar tarama (damgasız) yapmak lazım..
atilkurt isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-03-2010, 13:42   #12
Colinmccay

Colinmccay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 142863
•Rep Seviyesi :
Colinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond repute

Alıntı: atilkurt´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hem okuyor hem saklıyorum fakat her sayfanın ortasında şey gibi damga varsa okuyup siliyorum. Rahatsız oluyorum ne yapayım. Aslında böyle yapman güzel bir bakımda aynı kitabı alıp tekrar tarama (damgasız) yapmak lazım..

Öyleyse diyebilirmiyiz dostum en kısa zamanda taramalarımla aranızdayım, Mehmet Ali'nin yükünü biraz olsun azalttım. Tertemiz cirlop gibi bir paylaşım sizleri bekliyor. Unutmadan Jack Sparrow sana ithaf edilmiştir. Hadi bekliyorum.
Colinmccay isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-03-2010, 13:54   #13
atilkurt

•Rep Seviyesi :
atilkurt is a jewel in the roughatilkurt is a jewel in the roughatilkurt is a jewel in the roughatilkurt is a jewel in the rough

Bu arada burdan kitabı alıp başka yerlerde kendi taraması gibi paylaşan insan müsvetteleri ile uzaktan yakından alakam yoktur.
Kısmen engel olmak için viplik uygulaması yapmanız lazım.
Fakat karşılığına para almıyorsanız eğer neden başka yerlerde paylaşılmasından rahatsız oluyorsunuz? Rahatsız olması gereken yayıncı ve yapımcıdır yoksa yanlış mı biliyorum..
Alt 31-03-2010, 14:06   #14
Colinmccay

Colinmccay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 142863
•Rep Seviyesi :
Colinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond repute

Bu arada burdan kitabı alıp başka yerlerde kendi taraması gibi paylaşan insan müsvetteleri ile uzaktan yakından alakam yoktur.
Kısmen engel olmak için viplik uygulaması yapmanız lazım.
Fakat karşılığına para almıyorsanız eğer neden başka yerlerde paylaşılmasından rahatsız oluyorsunuz? Rahatsız olması gereken yayıncı ve yapımcıdır yoksa yanlış mı biliyorum..

Dostum sana gece yarısı - rep verdim, verirkende açıklamada bulundum sebebini. Mehmet Ali adınada konuşmak gibi olacak ama tarayan dostlar çizgi romanların sevenleriyle buluşmasından gocunmuyor aksine mutluluk duyuyor, bu mutluluk burda ailemizde olmuş veya başkalarında olmuş fark etmiyor. Mevzuuya gelince paylaşımı taşıyanlar tarafından, taramada bulunanı eser üzerinde görmeye dayanamamaları ve platform moderatörlerininde buna göz yummaları, hassasiyet göstermemeleri.
Bu arada VIP uygulamasından bahsetmişsin yarayı hiç deşme kapat derim kardeşane olarak.
Şahsımda olmak üzere bir çok dostum başka platformlardan çizgi romanları sizlerle buluşturuyoruz bizlerde insan müsvettesi sınıfına girmişmi oluyoruz bu arada? Yanlış bir üslup şekli bir şeyleri yapayım derken yine kırmışsın dostum.
Kendimide sorgulattın diyecektim ki aklıma geldi bizler tarayanı eser üzerinden hiç bir zaman silmedik yahu.Sakın deme minareyi çalan kılıfını hazırlar diyede. Yok öyle bir şey, bize bir adım yaklaşana biz on adım yaklaşırız inan. Yeterki anlayış ve saygı çerçevesinde olunsun.
Son söz bu eserler üzerindeki tasarruf yapımcılarındır ama okuma özgürlüğüne gelince iş, tüm çizgi roman severlerindir eser. Dikkatini çektiyse yayınevlerinin satış rakamlarını azaltmaması için elimizden gelen tüm olanakları kendimizce kullanıyoruz ve kullanacağız. Tavsiyelerede açığız.
Ve inanıyoruz ki bu platformda yapılan karşılıksız bu paylaşımlar biraz olsun yayınevlerininde reklamını yapıyor satışlarını destekliyor.

Konu Colinmccay tarafından (31-03-2010 Saat 14:22 ) değiştirilmiştir.
Colinmccay isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-03-2010, 14:07   #15
Mehmet Ali

Mehmet Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 170241
•Rep Seviyesi :
Mehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond repute
Mehmet Ali - MSN üzerinden mesaj gönder

Tercihlerine saygı duyuyorum.Hem bu sayede yayınevleri de kitap satmış olur.Tekrar tararsan bizde taramalarını görüp okuma şansına kavuşuruz ve senden bir hatıra diye saklarız.
Mehmet Ali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-03-2010, 17:44   #16
Esin Mert

•Rep Puanı : 11437
•Rep Seviyesi :
Esin Mert has a reputation beyond reputeEsin Mert has a reputation beyond reputeEsin Mert has a reputation beyond reputeEsin Mert has a reputation beyond reputeEsin Mert has a reputation beyond reputeEsin Mert has a reputation beyond reputeEsin Mert has a reputation beyond reputeEsin Mert has a reputation beyond reputeEsin Mert has a reputation beyond reputeEsin Mert has a reputation beyond reputeEsin Mert has a reputation beyond repute

atilkurt senin amacını ben de anlamıyorum, nankörlük yapıyorsun. Sayfalarda rahatsız edici hiç bir durum yok.Tabii amacın sadece okumaksa...
Esin Mert isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-03-2010, 20:10   #17
atilkurt

•Rep Seviyesi :

Evet cevaplarınız için teşekkür ederim mehmet ali dostum seni gocundurmadım umarım.
İsteyen istediği yerden istediğini paylaşır ama hak sahibinin hakkını gözetmelidir, tarayan ismi silinmemeli ve alıntı olduğu belirtilmelidir, başkasının emeğini kendi emeği gibi paylaşanlara diyecek sözüm yok bana uzak Allaha yakın olsunlar.
Tavsiyelerim; güncel kitapları taramayınız, çıktığı andan itibaren 2 sene eser sahibinin ve yayıncısının kazancı olsun/olmalı.
Tarayan arkadaşlar her sayfaya logo koymamalı bu kitabın okunabilirliğini büyük ölçüde kaybettiriyor, şöyle olabilir silinmeyecek şekilde ilk ve son 2 sayfası ve kitabın ortasına istenen şekilde ebatta logo basılabilir.
Teşekkür ederim.

Konu atilkurt tarafından (31-03-2010 Saat 20:25 ) değiştirilmiştir.

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil