Bu taramamı da benden bunalımlı zamanlarımda desteğini esirgemeyen,en saçma sapan sorularıma bıkmadan usanmadan cevap veren kardeşim Colinmccay'a armağan ediyorum.Tüm gönül dostlarıma keyifli okumalar dilerim.
Not:Korsanlar Kralı Jacky kusura bakma seni bu sefer biraz uğraştıracağım.Eee ne demişler "Emek olmadan yemek olmaz"
Konu Mehmet Ali tarafından (30-03-2010 Saat 00:34 ) değiştirilmiştir.
Mehmet Ali daha önceki doğumgünü hediyeni okuyarak ilk kez bir Dylan Dog okudum.İtiraf etmem gerekirse bu ÇR bana hiç sıcak gelmiyordu ama ön yargılı olmamak gerekiyormuş.Gerçekten çok sağlam kurgusu olan çok güzel bir ÇR özellikle yardımcısının soğuk esprileri beni baya gülümsetti. Sanırım dayanamayıp bu zaman darlığında bunuda bir araya sıkıştırıp okuyacağım.Çok teşekkürler Dostum ellerine sağlık.
Mehmet Ali daha önceki doğumgünü hediyeni okuyarak ilk kez bir Dylan Dog okudum.İtiraf etmem gerekirse bu ÇR bana hiç sıcak gelmiyordu ama ön yargılı olmamak gerekiyormuş.Gerçekten çok sağlam kurgusu olan çok güzel bir ÇR özellikle yardımcısının soğuk esprileri beni baya gülümsetti. Sanırım dayanamayıp bu zaman darlığında bunuda bir araya sıkıştırıp okuyacağım.Çok teşekkürler Dostum ellerine sağlık.
Sevgili dostum seni de Dylan severler klübünde görmek beni çok mutlu etti.Groucho'nun esprileri yazın bayaa bir serinletiyor.
Mehmet Ali dostumuz böyle giderse bu seri çabucak biter zaten dylan dog sayesinde İtalyan serilere ısınmaya başladım doğrusu ilk kez bir İtalyan seri okuyorum ve heyecanla sıradaki sayıyı bekliyorum.Ellerin dert görmesin Mehmet Ali kardeş.
Her sayfaya damga basmasan çok daha beğenecektim.
Yayınevi çıkardığı kitabın her sayfasının orasına logo bassa neler yapardın acaba?
Yinede teşekkür ederim. Hoşçakalın.
Her sayfaya damga basmasan çok daha beğenecektim.
Yayınevi çıkardığı kitabın her sayfasının orasına logo bassa neler yapardın acaba?
Yinede teşekkür ederim. Hoşçakalın.
Bak Atıl'cım senin niyetin üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi? Yaptığım damgalama okumaya engel değil, tabii niyetin sadece çizgi roman okumaksa.Sayfaların altına yazdığım [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yazısı seni niye bu kadar rahatsız etti bir türlü anlayamadım. Bu kitabı indiren 20 küsur kişi rahatsız olmazken.Tarama,sayfaları düzenleme,uygun boyuta indirme download etme o kadar kolay bir iş değil sevgili atilkurt'çum ismimi ve hangi forumdaki dostlar için tarandığını silip başka yerlerde birilerine hediye etmeyi düşünenler biraz uğraşsın en azından belki o zaman yukarıda yazdığım işlemlere ne kadar emek harcamak gerektiğini bir nebze olsun anlayabilirler.Not: Yayın evi tam sayfanın ortasına şeffaf bir şekilde logosunu bassa rahatsız olmaz aksine bu kadar zahmetli bir işi yaptıkları için sonuna kadar haklı olduklarını düşünürdüm.
Konu Mehmet Ali tarafından (31-03-2010 Saat 09:56 ) değiştirilmiştir.
Not : Burası binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir.Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır.Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan ve telif hakkı içeren bir paylaşımın forumumuzda yapıldığına rastladıysanız lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz, en geç 48 saat içinde gereken yapılacaktır. Bilgilendirme yapabileceğiniz mail adresi: webobur@msn.com Bu foruma üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır...