![]() |
#11 |
Yönetici Üyelik tarihi: 13.Temmuz.2012
•Rep Puanı : 144567
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
yani diyorsunuz ki bekleyin ucuza alın... araştırın ucuza alın... biz 20 tl ye satarken de para kazanacağız... gidip etiket fiyatına bulduğunuzda almayın... biz de onu demiştik...
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Yasaklı Üye Üyelik tarihi: 14.Ekim.2011
•Rep Puanı : 90857
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sadece bu kitap bazında söylemiyorum, ülkede çizgi romanlar haddinden pahalı satılıyor, o yüzden de elde kaldığında böyle indirimlerle stok eritilmek yoluna gidiliyor, halbuki baştan kar marjını aşırı tutmayıp makul fiyatlarla satışa sunulsa çizgi romanların alıcı kitlesininin büyük çoğunluğunun da genç kesim olduğu düşünülürse daha çok kişi tarafından satın alınabilir. Ama maalesef çizgi romanları yayımlayan yayınevlerinin böyle bir kaygısı yok gibi ya da ben göremiyorum. Ayrıca 40 TL lik bir kitabın 20 TL'si dağıtımcıya gidiyorsa, bu da sorgulanması gereken bir olay, bünyesinde perakende satış dükkanları olan yayımevleri bile çizgi roman yayınladığında nedense fahiş fiyata devam ediyor...
Bu eser bazında konuşursak, Logicomix felsefe, mantık ve matematikten hoşlanan bir de üstüne üstlük çizgi romana gönül vermiş dostların zevk alacağı bir eser. Maalesef uygun fiyata satılmayan her eserde olduğu gibi, internetten indirilip yabancı dilden pdf dosyaları halinde okunma akibetine uğrayabilir... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 24.Ocak.2015
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Yeni satışı yok kitabın, piyasada bulunamıyor. İkinci baskı da bu piyasa koşullarında zor sanırım...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Son diye birşey | gurselileri | Veciz Sözler | 0 | 23.Mart.2012 15:26 |
Mediafire 'den dosya indiremeyenler okusun! | altay1944 | Görüş ve Önerileriniz | 2 | 20.Kasım.2011 23:53 |