Çizgi Roman Ciltlerim Dağılıyor!

celilbatu2

Yeni Üye
9 Eyl 2018
57
80
Merhabalar. Öncelikle eğer konuyu yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın nereye açacağımı bilemedim.

Başlıktan da anlaşılacağı üzere kitapliğimdaki cilt çizgi romanlar dağılmaya başlamış. Uzun zamandir kontrol etmiyordum. Biraz önce bakayım dedim Özellikle Batman New 52 serisi darma duman olmuş. Araları açılmış. Acilmayanlar da elime alinca catirdayarak acildilar. Tam kopma yok ama koparsa diye düşünüyor insan çünkü sayfaların araları açık. Diğer yayın evlerinin ciltlerine baktım ama bu durum sadece Jbc Yayıncılık ciltlerinde mevcut. (Yanlış anlaşılmasın yayın evine herhangi bir suç atma niyetim yok). Ve ben öyle hoyrat bir şekilde davranmam hiçbir kitabıma. Acaba bu genel olarak sadece O yayın evine mahsus bir durum mu yoksa benden kaynaklı bir hata olabilir mi? Bazen raf tozlandığında uzun süre tozunu almadığım falan oluyor acaba ondan mıdır?

Son olarak olur da koparsa tekrar nasıl birlestirebilirim bilgisi olan var mi?

Moralim çok bozuldu. 6 7 senedir biriktirdiğim 68 cilt var. İlk defa böyle bir şeye denk geldim. Hatırladığım 1 2 ciltte vardı bu durum ama şimdi 11 JBC kitabının yarısı böyle. Hepsi böyle mi olacak yoksa:eek:
 

atsinaa

Onursal Üye
27 Tem 2011
357
3,056
Tokat -Niksar
Geçmiş olsun. Kitaplara zarar gelmesi korkulu rüyamız. Mesajınızı okuduktan sonra kendiminkileri kontrol ettim hiçbirisinde bir problem yoktu. İnşallah ileride bir şey olmaz.
 

ed86

Süper Üye
3 Kas 2018
824
1,609
Kitap almaya ara verip son dönemde çizgi roman alıp, arşivlemeye başlamış biri olan benim için biraz heves kıran bir olay olmuş. Ciddi paralar verilip alınan bu ciltlerin en azından dağılmamasını umut ederim. Geçmiş olsun...
 
Üst