Little Guitars is on a distinguished road
Yeni Üye

Little Guitars Little Guitars isimli Üye şuanda  online konumundadır

uye

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 7 of 7
  1. Little Guitars
    08.Haziran.2023 19:30
    Little Guitars
    çok teşekkür ederim, değerli Balkan. Bir ara ayrıntılı biçimde okuyarak paylaşımlara başlayacağım. Saygılar
  2. balkan
    31.Mayıs.2023 09:43
    balkan
    Her seferinde farklı bir şey yükleyecekseniz, ilk yüklemenizden sonra tekrar "Yeni Konu" kısmını tıklayın ve yeni açılan sayfaya istediğniz dosyayı yükleyin. Şayet 1,2,3,4 gibi devam etmek istiyorsanız, ilk defa "Yeni Konu" olarak yüklediğiniz dosyanın altında açılan boşluğa (genelde yorum yapılan yer) dosya adını yazın görsel linki yapıştırın ardından yüklediğiniz dosyanın linkini yapıştırın ve gönder düuna basın, diğer dosyaları da aynı şekilde yükleyin. Tüm dosyalar 1,2,3,4 gibi peşpeşe yüklenmiş olur.
  3. balkan
    31.Mayıs.2023 03:12
    balkan
    11) Yabancı dillerde yapılan paylaşımlarda, Türkçe paylaşımlardan farklı olarak tüm seri tek bir başlık altında toplanacaktır. Her bir sayı için yeni bir konu açmak bu türden paylaşımlar için anlamlı olmayıp, erişilebilirliği güçleştirecektir. Bir üye tarafından aynı gün içerisinde yabancı dilde farklı başlıklar altında açılacak konu sayısı beşi geçmemelidir.

Ben burada yazılan kuralları çok defa ihlal ettim. 5 paylaşım yasağına uymadım çünkü bilmiyordum. Sağolsun Direnc11 göz yumdu hatalarıma.

Yabancı dilde yapılacak paylaşımlarda kısa bir tanıtım metninin yararlı olacağı bana bildirilmişti. Ben bazı paylaşımlarda bu uyarıya uymuştum. Bazılarında ise ne yazacağımı bilmediğimden uyamadım.
  4. balkan
    31.Mayıs.2023 03:11
    balkan
    Paylaşım yaparken uyulması istenen kuralları belirlemişler

https://www.cizgidiyari.com/forum/fo...uncelleme.html

9) Başka platformlarda üretilmiş ve kolayca erişilebilir olan çalışmaların bir de Çizgi Diyarı’nda paylaşılmasına gerek yoktur. Üretimi yapan kişinin bizzat kendisi arzu ederse çalışmasını Çizgi Diyarı'nda da paylaşabilir. Bu tür paylaşımlar başka platformlara ait link, reklam, sembol, vs... içermemelidir.

10) Kopyalanmış linklerin çok büyük bir bölümü kısa sürede kırıldığı için yabancı dilde çizgi roman paylaşımlarında kaynak linkini kopyalamak yerine yeni link üretmek tercih edilmelidir.
  5. balkan
    31.Mayıs.2023 02:51
    balkan
    Geç cevap için özür dilerim. Biraz önce farkettim.
  6. balkan
    31.Mayıs.2023 02:46
    balkan
    Doğrusunu isterseniz bende paylaşımları doğru dürüst yapamıyorum. Bana bu konuda yol gösteren Gandor8 ve Direnc11 oldu. Paylaşmak istediğin kitapların forumda hangi bölümde yer aldığını önce tespit edin. Sonra o bölümde "Yeni Konu" kısmını tıklayın. Karşınıza yeni sayfa açılacak. Konuyu girin. Sonra yüklemek istediğiniz kitabın varsa görselinin linkini sonrada kitabın indirileceği linki yapıştırın. Sayfa altındaki "Konuyu aç" tuşunu tıklayınca dosya foruma yüklenmiş oluyor. Resim yüklemek için ben www.hizliresim.com sitesini kullanıyorum. Dosyaları ise www.mediafire.com sitesinden yüklüyorum. Aklınıza takılan olursa ya da hata yaptığınız düzeltme yapılmasını isterseniz, Direnc11 yardım oluyor. Onun sitede düzeltme yapma ya da değiştirme yetkisi var.
  7. balkan
    31.Mayıs.2023 00:22
    balkan
    isteklerinizin birkısmını karşılandı.

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • Son Aktivitesi: Bugün 21:11
  • Tavsiye Puanı: 0

Arkadaşlar

Arkadaşlarınız 1 - 10 / 11