ilkhantok has a reputation beyond reputeilkhantok has a reputation beyond reputeilkhantok has a reputation beyond reputeilkhantok has a reputation beyond reputeilkhantok has a reputation beyond reputeilkhantok has a reputation beyond reputeilkhantok has a reputation beyond reputeilkhantok has a reputation beyond reputeilkhantok has a reputation beyond reputeilkhantok has a reputation beyond reputeilkhantok has a reputation beyond repute
Onursal Üye
Çeviri Balonlama

ilkhantok ilkhantok isimli Üye şimdilik offline konumundadır

onursal

Ziyaretci Mesajý

Görülen Ziyaretci mesajý 1 to 10 of 12
  1. altay1944
    15.Ocak.2020 10:45
    altay1944
    Sayın ilhan tok .paylaşımlarınıza kaldığı yerden devam etmenizi rica edeceğim.Conan çok sevdiğim bir kahraman sizin elinizden okumak isterim.İndirme like gibi istatistiklere hiç girmiyorum.Ayrıca bilmenizi isterim bir paylaşım indirme ve like yüzdesi çıkarmak hiç kolay değildir.Bir okuyucu günlük indirme yaparken 10 sene sonra siteyi keşfeden biri daha yeni yeni indirme yapacaktır.Dolayısı ile şu kadar like aldı şu kadar indirildi demek için çok erken .Şahsi görüşüm paylaşım yaparım keyfime bakarım.ister indirirler ister like verirler pek takılmam.olayları zamana yayarım.10 yıl önce yaptığım bir paylaşım için şimdi bile teşekkür mesajı alıyorsam doğru bir iş yapmışım demektir.Geri dönmenizi kaldığı yerden devam etmenizi rica ediyorum.
  2. Gaston
    30.Haziran.2019 18:57
    Gaston
    Merhaba, elbette Conan okumaz olur muyum Þu anda De Beaux Moments çevirisini yapýyorum, ama bitmesi yakýndýr. Ardýndan bir Conan çevirisine baþlayabilirim. Bekleyen varsa, gösterin bir bakayým.
  3. can amca
    26.Haziran.2018 14:35
    can amca
    Ýlkhan merhaba,

internette Türkiye'de henüz yayýnlanmamýþ iki Zembla macerasý buldum. Senin tercüme/balonlama yaptýklarýndan farklý. Fakat Fransýzca bilmediðim için tercüme edip siteye koyamýyorum. Linkini paylaþsam sizin ekip yapabilir mi?

Linkler:

Zembla - 232

Zembla - 260

Selamlar
  4. SaMaNtHaDaRrIn
    01.Eylül.2017 00:47
    SaMaNtHaDaRrIn
    Iyi bayramlar sizde tatlý cadý türkçe dublaj bölümleri var mý
  5. can amca
    07.Ocak.2017 16:07
    can amca
    Ýlkhan dostum merhaba
    bir þey soracaðým. Konularýn sol tarafýna resim nasýl ekleniyor. Hani þu resim eklenmezse koskoca bir soru iþareti çýkan kýsma?
  6. ertekin
    18.Aralýk.2016 23:29
    ertekin
    http://www.cizgidiyari.com/forum/zem...a-listesi.html

Paylaþýmlarýnýz için çok teþekkür ederim.
    Þu listeye daha kaç tane zempla paylaþacaksýnýz saygýlarýmlar
  7. can amca
    15.Eylül.2016 15:41
    can amca
    Bu mesajým ulaþtý mý?
  8. can amca
    11.Eylül.2016 19:50
    can amca
    Merhaba bir excel dosyasýna sizin bilmediðiniz orjinal Zembla maceralarýný yazdým ama mesaja nasýl ekleyeceðimi bilemedim.Nasýl olacaðýný gösterirseniz hemen göndereyim.

Selamlar.
  9. hadon
    22.Ocak.2013 11:43
    hadon
    Sayýn hocam, gurur duydum. Çok teþekkür ederim.
  10. Doktor Kim
    18.Ekim.2012 14:47
    Doktor Kim
    Sevgili Ýlhan Tok;ilgili baðlantý sayfasý listeye eklendi.Kýzýlmaske 3.seri sayý004
    Jumbo'nun Öyküsü.Ýyi okumalar dilerim.

Hakkýmda

• ilkhantok Hakkýnda Bilgiler
    Hakkýmda
    Man
  • Signatürü
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE

Ýstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajý
Genel Bilgiler
  • Son Aktivitesi: 14.Ocak.2020 18:03