hocam sanırım buldum.
öncelikle kolay gelsin ve gercekten cok tesekürler.
leman lk sayılarından itibaren okumaya basladım.
murtaza hocamın ki foruda emekleri büyük. sanırım ilk sayılar tarayıcısının azizliğine ugramıs. ki son paylasımları özellikle carsaf ta hey de cok güzel. demem o ki sizde cizgili kitaptan beri taramaların mevcut olduğunu biliyorum. nerede yasadıgınızı bilmiyorum eger istanbuldaysanız bir gğn atlayıp harici diskle sizden alsam olmaz mı. forumda ne sizi yormak nede murtaza hocamı üzmek istemem. sevglerimel.
Hocam merhabalar. Ben dijital bir kültür-mizah dergisi yayımlama hazırlığındayım. Sizinle mizah dergisi arşivciliği üzerine kısa bir söyleşide bulunmak istiyorum. Sosyal medyada ya da mailden size ulaşmam için bir bağlantı adresi verebilir misiniz?
Merhaba Aksamsefası,
Aşağıdaki özel teşekkür mesajını size yollamaya çalıştım ama "moderated" gibi birşey çıktı:
------------------------
Çok ilgilendiğm Ot ve ot Filmlerle tipi yayınları paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
her yüklemeniz için teşekkür mesajı yazmak "spam" olarak algılanabileceği için kaçınmaya/azaltmaya çalışıyorum.
Katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum
----------------------------------
Çok ilgilendiğm Ot ve ot Filmlerle tipi yayınları paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
her yüklemeniz için teşekkür mesajı yazmak "spam" olarak algılanabileceği için kaçınmaya/azaltmaya çalışıyorum.
Katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum
Üstad merhaba, Çizgi Diyarı yöneticileri lütfen yanlış anlamasın, bir başka forumda login sorunu yaşıyorum, giriş yapamıyorum. Üstadım özellikle sizden bir ricam olacak, ÇK formunun adminleri ile irtibata geçebilir misiniz, otomatik giriş yaptığım şifreyle hata alıyorum, siteye giriş yapamıyorum. Dün gece forumdan otomatik çıkış yapıldı ve daha da giremiyorum. "emraq" kullanıcı adım, kendileri ile görüşme şansınız varsa ve yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Yaptığım tüm paylaşımlardaki taramalar bana aittir.
Amacım arşivlerimin daha fazla kişiye ulaşmasıdır.
İsteyen istediği yerde sormadan-izin almadan kullanabilir.
Not : Burası binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir.Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır.Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan ve telif hakkı içeren bir paylaşımın forumumuzda yapıldığına rastladıysanız lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz, en geç 48 saat içinde gereken yapılacaktır. Bilgilendirme yapabileceğiniz mail adresi: [email protected] Bu foruma üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır...