Merhaba, Fırt dergisi için yapmış olduğunuz 588-589-590-592-593-594 ve 599. sayılara ait paylaşımlara sanırım mega hesabınız ile ilgili bir sorundan dolayı ulaşılamıyor. Tek tek kırık link bildirimi yapmaktansa bu şekilde iletmek istedim. İlginiz ve emekleriniz için teşekkürler.
Selamlar aksamsefasi, Mister No - Lâl Yayınları Klasik Maceralar 005 maceralarını tekrar tarama nedenin öncekinin iyi olmamasından mı kaynaklanıyor? Teşekkürler.
This Message is Moderated
merhaba arşiviniz özenle hazırlanmış çok teşekkür ederim...sizden bir ricam olacak ilgilenirseniz çok mutlu olurum öküz dergisi 68.sayı eksik bölümler var sanıyorum çünkü aradığım yazıyı bulamadım kapakta olan yazıyı sayfaları taramama rağmen göremedim...eksik mi acaba bakma şansınız var mı...çok teşekkür ederim...iyi günler diliyorum...
Yaptığım tüm paylaşımlardaki taramalar bana aittir.
Amacım arşivlerimin daha fazla kişiye ulaşmasıdır.
İsteyen istediği yerde sormadan-izin almadan kullanabilir.
Not : Burası binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir.Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır.Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan ve telif hakkı içeren bir paylaşımın forumumuzda yapıldığına rastladıysanız lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz, en geç 48 saat içinde gereken yapılacaktır. Bilgilendirme yapabileceğiniz mail adresi: [email protected] Bu foruma üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır...