![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Süper Üye svdsh
uye |
son Aktivitesi: 09.Ocak.2023 17:24
- Üye Listesi
Ziyaretci Mesajı
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 4 of 4
-
12.Mart.2019 17:08ertugaSayın svdsh Murtaza abi böyle bir şey söylemişti. http://www.cizgidiyari.com/forum/594802-post5.html
Belki gözden kaçırdınız diye buraya yazıyorum. Elinizdeki Tv Guide ve Oscar dergileri varsa gönderirseniz tarayıp paylaşacağını yazmıştı. -
09.Ekim.2018 11:26ertugaKusura bakmayın mesajı biraz geç gördüm. Sabah Tv Guide (1990'lardan) ekleri sormuşsunuz (Sayı 27'yi özellikle de) Evet 27'de dahil yaklaşık 20 tane sayısı var.
-
02.Mayıs.2018 22:09scanfanSayın svdsh, işim ve konumum gereği kitaplarım bir iki şehir ve birkaç eve dağılmış durumda, zaten kitaplığımın büyük bir kısmını da ilgilenenlere dağıtmıştım. Elimdekileri de forumda paylaştım zaten, ama tam emekli olup (şimdi yarı emekli sayılırım) başka bir kentte bulunan kitaplıklarımla ilgilenmeye başlarsam oradan da paylaşım yapmayı sürdürürüm mutlaka. Gideceğim yerde daha çok dergi ve kitaba da ulaşacağımı sanıyorum (en azından eskiden öyleydi), zamanım da daha çok olacaktır. Sizin tarama işleriniz nasıl gidiyor? Birkaç kitap paylaşırsanız sanırım özel mesaj kutunuz da açılacaktır, ziyaretçi mesajlarında kelime adedi limiti var. Kolay gelsin. (scanfan)
-
29.Nisan.2018 14:55scanfanSayın "svdsh", öncelikle forumun Resimli Anlatımlar bölümünü bir inceleyin. Orada sorularınıza cevap bulma şansınız çok yüksek. Hatırladığım kadarı ile tarayıcı seçiminden, tarananların düzenlemesi konularına kadar birçok ipucu mevcut. Sonra da ücretsiz dosya ve resim barındırma sitelerinden birilerine kayıt olun (sırasıyla "Mediafire" veya "Mega" ve "Postimage" veya "Hızlıresim"). Bölümde onlarla ilgili bilgiler de bulacaksınız. Forumda bu sözcükleri de aratarak bazı bilgilere ulaşırsınız. Kolay gelsin.
scanfan