Enver Bey merhaba ben Ozan Erman kapsül 59 çizgiromanimin linkini paylasmissiniz. Daha çok insana ulaştirdiginiz için çok teşekkür ederim. Ama bu hikaye ile ilgili yeni bir anlaşma yaptım ve herhangi bir şekilde internette olmasını istemiyorlar. Eğer mumkunse paylaşımı kaldırabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim
merhabalar hocam acaba scooby doo serileri mevcutmu varmı görüntü kalitesi kötüde olsa razıyım scooby doo show 1976-78 serisi ve The New Scooby-Doo Movies Çizgi Dizisi (1972-1973) gibi saygılarımla.
Teen Titans 4. sezonda bölüm isimleri ile altyazı isimlerini aynı yaparsanız otomatik olarak altyazıyı görecektir. Kananı mediafireye yükleyemem çünkü orada hesabım yok dosyauploada yüklerim, cevaplar geç oldu üzgünüm ama bugün gördüm.
27.Ekim.2019 22:41
Faruk Akgün
Teen Titans 4 sezon alt yazılı açıl mıyor geri kalanlar açılıyor Bi düzelir isin be abi eline saglık bu arada
Merhaba nasılsınız Kanan: The Last Padawan ı yüklemişsiniz sanırım geri kana4 böklümü ama bir türlü zipyy den indiremedimacaba mediafire a yükleme şansınız olurmu teşekkürler.
merhaba abim senle daha önceden Çrt'nin discordunda konuşuyorduk hatırladın mı? Benle Facebook dan Berke Barışan ismiyle(Barış Akarsu Resmi var) ya da başka bir yerden iletişime geçebilir misin?
Not : Burası binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir.Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır.Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan ve telif hakkı içeren bir paylaşımın forumumuzda yapıldığına rastladıysanız lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz, en geç 48 saat içinde gereken yapılacaktır. Bilgilendirme yapabileceğiniz mail adresi: [email protected] Bu foruma üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır...