Değerli arkadaşım. Mister no nun yeni taramalarını yapan pek çok arkadaşa yazdım ama bir haber çıkmadı. Mister No 104 lük serinin 8 - 16 arası sistemden indirilemiyor. Ben 60 yaşımdayım ve çocukluğumun Teks i Mister No yu ve Zagor u indirip yeniden okuyor ve belleklere yükleterek hatıra bırakmak istiyorum. Ama bahsettiğim Mister No bölümlerini sistemde bulamıyorum. Sizden yardımlarınızı istiyorum. Bu bölümleri yayınlarsanız çok mutlu olacağım. Saygılarımla...
koleksiyon yapmak amacıyla indiriyor ve hem yeniden okuyor ve hem benden sonrasına
Hocam merhabalar kolay gelsin.
birsey sormak istiyorum.
Bazı gazete ve dergileri tararken tarayıcıya sığmıyor ve iki parça halinde tarıyorum. taranan iki parçayı birleştirirken birleşen yerlerdeki yazılarda ve resimlerde kayma oluyor. bunun için ne yapmam gerekiyor. siz ne önerirsiniz. yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler sevgili ertekin47,
Çizgi diyarı için verdiğiniz katkıya teşekkür ederim.
Tek sayfa düzenlenmelerin çift sayfa versiyona göre
güzel. Ancak eldeki taramalar çok iyi olmayınca ne kadar
uğraşırsanız uğraşın ortaya çok iyi bir şeyler çıkmıyor.
Benim tercihim eski taramaları yeniden düzenlemek yerine,
kötü taranmış eskileri yeniden tarayıp düzenlemek.
Sağlıcakla kalın, hayırlı ramazanlar.
Selamlar abi yeni taramalarla bizi çok mutlu ediyorsunuz galiba yeni zagor da 85ve 87 nolu sayıların yeni taraması kaldı biraz uğraşıp düzenliyeyim dedim paylaştım hem fazla iyi olmadığı gibi saatlerimi aldı bilginize. teşekkürler,saygılar
Merhaba Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Özel Albüm 20 - Altın Kanyonu! link in biri kırık. diğeri de "Sayı 007 - Carson" ve size son sorum ; " Tex Maceraperest Çizgiler Bonelli Comics Özel Albüm 23 - Patagonya! " yükleyecek misiniz ?
Not : Burası binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir.Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır.Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan ve telif hakkı içeren bir paylaşımın forumumuzda yapıldığına rastladıysanız lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz, en geç 48 saat içinde gereken yapılacaktır. Bilgilendirme yapabileceğiniz mail adresi: [email protected] Bu foruma üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır...