![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aktif Üye DeScrib
uye |
son Aktivitesi: 01.Kasım.2022 00:05
- Üye Listesi
Ziyaretci Mesajı
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 4 of 4
-
17.Şubat.2011 23:25rafaelDevem...
Aldıktan sonra anladım ki 21Ux gereksiz bir büyüklükte.
Gerçekten çok fazla yer kaplıyor. Yani koca bir masayı sadece ona ayırman lazım.
Tavsiyem odur ki 12WX daha ideal biralet. Ve fiyat olarak da daha makul.
( 1000 dolar civarlarında)
Ben deneyimli biri olarak 12WX i tavsiye ederim.
Naçizane... -
17.Şubat.2011 23:21rafaelDveam...
Cintiq e gelince burada ( Türkiyede ) oldukça pahalı. Hatta avrupada da. En makul fiyatlar Amerika da. Bnim aldiğim model 21UX Amerikada da çok yeni bir model ve satıcılar siparişten sonra 1 ile 3 ay arası bir zaman diliminde teslimat sözü verebiliyorlar. ( En azından 2 ay öncesine kadar öyleydi)
Amerika satış fiyatı minimum 2250 dolardan başlıyor. ( Farklı şirketlerin farklı fiyat politikaları var)
Sana bir tüo. Eğer Bayram ya da yılbaşı gibi özel günlerin 15 -20 gün öncesi ya da sonrasında sipariş verirsen ve paket posta ile kargo yaptırırsan burada gümrük ödemiyorsun.
( Hediye kapsamında işlem görüyor) Üst düzey bi gümrük görevlisinden öğrendim. Sağlam kaynak.
Sevgiler... -
17.Şubat.2011 23:20rafaelMerhabalar
Yaptığım çr. lar 80 li yıllarda çıkan bir otomobil dergisinde yayınlanmış 4 er sayfalık öykülerdi. Otomobil yarışları ile ilgili birtakım öykülerdi. Onun için bir albüm isimleri yoktu.
Sitemizden nasıl gönderilir bilemiyorum ama ilgini çekerse ve bir mail adresi verebilirsen örnek sayfalar gönderebilirim. -
07.Aralık.2010 00:46TsubasaProfil ayarlarınıza bakar mısınız üye rütbesi ile ilgili bir bölümde kısıtlılık var mı rütbeniz görünmüyor.