hüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond repute
Onursal Üye
Çeviri Balonlama

hüseyin aksakal hüseyin aksakal isimli Üye şuanda  online konumundadır

onursal

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 17
  1. Komili
    01.Mart.2021 07:56
    Komili
    3. cilte nihayet ulaşıp seriyi tamamladım üstad. eline sağlık.
    https://i.hizliresim.com/JxYnhs.jpg

şimdi krall kull' a başlıyacağım

yeni projeleriniz var mı
  2. Komili
    07.Şubat.2020 09:01
    Komili
    üstad ilk iki cildi aldım, eline sağlık.
    3. ve son cilte ulaşamıyorum.
    antalyadaki kitapçıların hepsine sordum. internetten sipariş et diyorlar.
  3. conanconan
    23.Kasım.2019 12:49
    conanconan
    hüseyin abi bana cepten de ulaşabilirsin 05318932534
  4. conanconan
    23.Kasım.2019 12:48
    conanconan
    selamun aleyküm hüseyin abi. adım özkan. Ben uzun zamandır Conan hayranıyım ve Conan haricinde herhangi bir çizgi roman hiç okumadım varsa yoksa Conan benim için bu yüzden benim için önemli olan bir konuda yardımınızı istiyorum lütfen yardımcı olun. Sizden ricam şu: Conanın bir öyküsünde Conanla ilgili şöyle bir konuşma geçiyor "Dikkat et ben conanın tek yumrukla bir adamı öldürdüğünü gördüm" belki kelimesi kelimesine böyle değildir ama işte ben bu öyküyü bulmak istiyorum biraz daha yardımcı olacaksa bu konuşma bir savaş alanında geçiyor ve bu konuşmayı conanın kumandanlığını istemeyen iki kişi arasında geçiyor. Lütfen hüseyin abi bana yardımcı olun çok teşekkür ederim şimdiden. mail adresim : [email protected]
  5. vidyokitap
    17.Ekim.2019 01:23
    vidyokitap
    Hüseyin bey selamlar izniniz olursa Kral Kull ve Conan kitaplarından izin verdiğiniz adet kadar öykü seslendirmek isterim
  6. vidyokitap
  7. conanconan
    05.Eylül.2019 20:23
    conanconan
    selamun aleyküm hüseyin abi. adım özkan. Ben uzun zamandır Conan hayranıyım ve Conan haricinde herhangi bir çizgi roman hiç okumadım varsa yoksa Conan benim için bu yüzden benim için önemli olan bir konuda yardımınızı istiyorum lütfen yardımcı olun. Sizden ricam şu: Conanın bir öyküsünde Conanla ilgili şöyle bir konuşma geçiyor "Dikkat et ben conanın tek yumrukla bir adamı öldürdüğünü gördüm" belki kelimesi kelimesine böyle değildir ama işte ben bu öyküyü bulmak istiyorum biraz daha yardımcı olacaksa bu konuşma bir savaş alanında geçiyor ve bu konuşmayı conanın kumandanlığını istemeyen iki kişi arasında geçiyor. Lütfen hüseyin abi bana yardımcı olun çok teşekkür ederim şimdiden. mail adresim : [email protected]
  8. Komili
    16.Eylül.2018 01:37
    Komili
    900 sayfalık conan öyküleri çevirilerinizi nereden bulabiliriz?
  9. SaMaNtHaDaRrIn
    04.Eylül.2017 20:36
    SaMaNtHaDaRrIn
    sizde tatlı cadının türkçe dublaj bölümleri varmı
  10. hayalperest44
    27.Ağustos.2017 17:12
    hayalperest44
    Merhaba Hüseyin Bey. 2 yıl önce bir mesajınızda Conan öykülerini çevirdğinizi belirtmişsiniz. Hatta 1300 sayfa tuttuğunu belirtmişsiniz. Onları bir kitap haline getirip yayınlamayı düşünüyor musunuz?
    Hayırlı çalışmalar dilerim.

Hakkımda

• hüseyin aksakal Hakkında Bilgiler
    Hakkımda
    1968 Zonguldak Ereğli Doğumluyum, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezunuyum.
    Hobiler
    Kitap okumak, çeviri yapmak, ahşap maketler yapmak
    Meslek
    Yerel bir gazetede yazı işleri müdürü

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • Son Aktivitesi: Bugün 11:51
  • Tavsiye Puanı: 0

Arkadaşlar

Arkadaşlarınız 1 - 8 / 8