![]() Yeni Üye James Bond
uye |
son Aktivitesi: 16.Kasım.2018 03:28
- Üye Listesi
Ziyaretci Mesajı
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 3 of 3
-
11.Mart.2017 20:44yeryüzüStres yapma dostum. Konular yeterince tartışılıyor. Daha fazla zaman ayıramadığımız için bir yerde kesip bırakmak zorunda kalıyoruz. Burası adaletin iyice tartıldığı ya da her şeyin çözüldüğü bir yer değil, düşünceni söylersin, o kadar, her şeyi "sonuna kadar" tartışmak maalesef mümkün olmuyor... Bak yarın kızım sınava girecek, sabah bir baktım foruma, ve şimdi biraz bakacağım. Burada keseyim, bir yerden sonra sadece çizgi romana ağırlık vermek gerekiyor. Hatta yarın bu zengin arşivi de bulamayabiliriz . Neyse konu çok, ama dediğim gibi zaman az bu hayatta...
-
05.Şubat.2017 12:34
discipleSevgili dostum!
"Teks ve Carson ateist mi?" sorusunun cevabı yurt dışından gelen yabancı çizgi romanları Türkçe'ye çeviren kişiden kişiye göre değişiyor.
Çizgi romanda bir yazan bir çizen vardır. Yazan kişi Türk değil yabancı biridir. Eğer bu kişi ateist ise çeviri yapan kişi hristiyan ise "Tanrı yardımcın olsun." gibi kelimeler kullanır. Yazan kişi ateist ise Çeviri yapan kişi Allah'a inanan biriyse "Hay Allah!, Allah yardımcımız olsun." gibi sözler kullanır.
Dediğim gibi sorunun cevabı "yazan ve çeviri yapan iki kişinin inancına" bağlıdır.
İyi günler...