ahmet akyol has a reputation beyond reputeahmet akyol has a reputation beyond reputeahmet akyol has a reputation beyond reputeahmet akyol has a reputation beyond reputeahmet akyol has a reputation beyond reputeahmet akyol has a reputation beyond reputeahmet akyol has a reputation beyond reputeahmet akyol has a reputation beyond reputeahmet akyol has a reputation beyond reputeahmet akyol has a reputation beyond reputeahmet akyol has a reputation beyond repute
Onursal Üye

ahmet akyol ahmet akyol isimli Üye şimdilik offline konumundadır

onursal

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 11
  1. murat ozen
    05.Mayıs.2019 13:28
    murat ozen
  2. SaMaNtHaDaRrIn
    18.Kasım.2018 23:11
    SaMaNtHaDaRrIn
    tatlı cadıyı da koyarmısınız
  3. osmnarda
    07.Ekim.2018 18:15
    osmnarda
    Merhaba cocuklugunuz ile ilgili rc1000 teyp yazısı çok hoşuma gitti elimde bir adet rc1000 var hala faal kullandığım ilgilenir misiniz
  4. CAMOKA
    18.Ekim.2017 22:54
    CAMOKA
    İlgili filmin şifresi.(Lütfen şifreyi kimseyle paylaşmayınız)
    ANDROİTÜRK
  5. SaMaNtHaDaRrIn
    23.Ocak.2017 18:34
    SaMaNtHaDaRrIn
    sizde tatlı cadı samanthanın türkçe bölümleri varmı
  6. murtaza5
    23.Ocak.2017 10:42
    murtaza5
    Antalyadan selamlar.Üstadım kara şimşek dizisini indirdim,izin verirsen tek tek yayınlamak istiyorum.Lütfen mesaj atın,saygılarımla. murtaza
  7. Dindar Diker
    04.Eylül.2016 14:27
    Dindar Diker
    Ahmet merhabalar. Nasılsın, görüşemedik uzun zamandır. Sana sormak istediğim bir konu vardı. Açmış olduğun konuların (Kara Şimşek, Pembe Panter vb) linkleri çok büyük olduğundan indiremiyorum. Sende bu konuların hazırı varsa bir sonraki toplantıda almak isterim. Özellikle de Kara Şİmşek'i...
  8. ahmet akyol
    10.Şubat.2016 00:16
    ahmet akyol
    bu kez oldu,ilgi ve sabrın için teşekkürler direnc kardeşim...sağlıcakla kal
  9. direnc11
    09.Şubat.2016 18:46
    direnc11
    İlgili konuya da eklediğim seçimlik link:

http://www.mediafire.com/download/yc...%28CD%29ix.rar

Umarım bu kez sorunun çözülür
  10. direnc11
    09.Şubat.2016 17:44
    direnc11
    Sevgili dostum,

Alfa Thıor 14'ü kontrol amacıyla indirdim, sorunsuzca açabildim.

Dosyanın ismi Türkçe karakterler içeriyor. Açamama nedenin bu olabilir. İndirdiğin dosyanın ismini Türkçe karakter içermeyecek şekilde değiştirip, bir kez daha dener misin?

Hakkımda

• ahmet akyol Hakkında Bilgiler
    Hakkımda
    Ruhunu asla kaybetme,çünkü onu kaybedersen herşeyini kaybedersin...!
  • Signatürü
    Hayat ne kadar güzel hos,
    Haydi durma sevgiline koş.
    Özgürsen, varsa cebinde biraz para.
    Mutlusun, düşünme kara kara.

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • Son Aktivitesi: 13.Nisan.2023 02:07
  • Tavsiye Puanı: 1

Arkadaşlar