Ahmet merhabalar. Nasılsın, görüşemedik uzun zamandır. Sana sormak istediğim bir konu vardı. Açmış olduğun konuların (Kara Şimşek, Pembe Panter vb) linkleri çok büyük olduğundan indiremiyorum. Sende bu konuların hazırı varsa bir sonraki toplantıda almak isterim. Özellikle de Kara Şİmşek'i...
Alfa Thıor 14'ü kontrol amacıyla indirdim, sorunsuzca açabildim.
Dosyanın ismi Türkçe karakterler içeriyor. Açamama nedenin bu olabilir. İndirdiğin dosyanın ismini Türkçe karakter içermeyecek şekilde değiştirip, bir kez daha dener misin?
Not : Burası binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir.Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır.Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan ve telif hakkı içeren bir paylaşımın forumumuzda yapıldığına rastladıysanız lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz, en geç 48 saat içinde gereken yapılacaktır. Bilgilendirme yapabileceğiniz mail adresi: [email protected] Bu foruma üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır...