dracem has a reputation beyond reputedracem has a reputation beyond reputedracem has a reputation beyond reputedracem has a reputation beyond reputedracem has a reputation beyond reputedracem has a reputation beyond reputedracem has a reputation beyond reputedracem has a reputation beyond reputedracem has a reputation beyond reputedracem has a reputation beyond reputedracem has a reputation beyond repute

dracem dracem isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 2 of 2
  1. altan
    31.Ocak.2016 11:56
    altan
    Arkadaşım bir daha şahsımın başka yerde paylaştığı bir şeyi kıyaslama dahi olsa
    yapmamanı rica edeceğim.Okursun, okumazsın beğenirsin beğenmezsin ayrı konu.
    Ben kimseyele dedikleri gibi bir yarışın içinde değilim.İyi günler.
  2. hggurak
    10.Ocak.2016 13:14
    hggurak
    Merhabalar Sevgili Dracem (kendi profilimde sorunuzu yanıtladım, ancak belki gözünüzden kaçar diye bir de burada yazayım dedim )
    Linkini verdiğiniz çalışmanın Türkçe çevirisini bana iletebilirseniz (biraz el alacak olmasına karşın) teknik işlemlerini elbette yapabilirim (mail adresim: hggurakyahoo.com)
    Forumda da defalarca yazdığım gibi, benim maalesaf çeviriye yeterli İngilizcem yok...
    Bu arada eğer gif animasyonları konusuna ilgi duyuyorsanız, benim de bir deneme çalışmam olmuştu. Konuyu ŞURADAN inceleyebilirsiniz.
    Sevgiler...

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • Son Aktivitesi: 03.Şubat.2016 18:37
  • Tavsiye Puanı: 0

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:05