Subzero has a reputation beyond reputeSubzero has a reputation beyond reputeSubzero has a reputation beyond reputeSubzero has a reputation beyond reputeSubzero has a reputation beyond reputeSubzero has a reputation beyond reputeSubzero has a reputation beyond reputeSubzero has a reputation beyond reputeSubzero has a reputation beyond reputeSubzero has a reputation beyond reputeSubzero has a reputation beyond repute
Süper Üye

Subzero Subzero isimli Üye şimdilik offline konumundadır

uye

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 8 of 8
  1. tar27
    22.Mart.2018 13:28
    tar27
    merhaba ateştopu serisinin linkeri kapalı başka bir link verebilirmisiniz acaba,çocukluğumda çizgi roman okumaya bu seri ile başlamıştım ,görünce çok sevinmiştim ama hevesim kursağımda kaldı ilgillenebilirseniz çok sevinirim,saygıiar
  2. apunisher
    19.Temmuz.2017 10:00
    apunisher
    Merhaba bu yayının linki var mı? acaba bu kitabı baya bir geç görmüşüm kusura bakma link yenilersen yada gönderirsen sevinirrim iyi gunler
  3. Demirbaş Yayıncılık
    26.Mart.2013 19:52
    Demirbaş Yayıncılık
    Merhaba baonelik sistemim var 155 üyemiz var .Üye olmak için [email protected] a mail atıp aldığınız kitaplar ve kaldığınız sayıların listesini yolluyorsunuz.Sistem size bir abonelik numarası veriyor ve sonrasında yeni kitap çıktığında size fiyat ve tanıtım yapılıyor eğer sipariş onayı verirseniz posta kapıda ödemeli yollanıyor.
    Örnek fiyatlar vereyim.Aylık ve altın teksler 14 yerine 8 tl süper ve altın teks ciltleri 25 yerine 16 tl klasik zagor mister no martin ciltler 32 yerine 21 tl demirrbaş mandrake kızılmaske gordon volkan sayılar 10 tl ciltler 20 tl nathan cilt ler 27 yerine 17.5 tl julia 30 yerine 20 tl kittaylor 30 yerine 20 tl gibi diğerleri için lütfen fiyat alınız alışveriş yapmanız şart değil .Bizim şöyle bir iddiamız var aldığınız fiyatlar bizden ucuz başka bir yerde bulursanız aldıklarınız hediyemiz olacaktır.Herşey çr için biz ticaret yapmıyoruz.
  4. serbay
    05.Aralık.2012 16:36
    serbay
    Merhaba
    http://www.cizgidiyari.com/forum/dig...bolum-2-a.html
    Bu konudaki link 1. sayıya ait. Linki yenileyebilir misiniz?
  5. kartal
    14.Ağustos.2012 22:07
    kartal
    Sevgili Subzero uzun bir süredir yoksunuz,merak ettim.Umarım olumsuz birşey yoktur,sağlık ve sıhhattesinizdir.İyi akşamlar dilerim.
  6. mert26
    05.Ağustos.2012 17:17
    mert26
    Hocam link kırık yenileyebilir misiniz?

http://www.cizgidiyari.com/forum/dig...sayi-04-a.html
  7. Doktor Kim
    12.Ocak.2012 00:30
    Doktor Kim
    Sayın Subzero fireball xl5 linklerini yenilerseniz,çok sevinirim.Doğan Kardelerden
    ateştop ve zero x derlemelerine başladım.Ülkemizde yayınlanmamış serüvenlerini
    okumak isterim.İyi akşamlar.
  8. timed
    07.Aralık.2011 10:04
    timed
    Merhabalar ,
    Sayın hocam , Sabah gazetesi eki Alf No : 4 mediafire linki çalışmıyor.
    Yenilemeniz mümkün mü acaba ?
    Teşekkürler.

Hakkımda

• Signatürü
    Tarama tarafımdan yapılmamıştır.

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • Son Aktivitesi: 18.Ocak.2012 23:49
  • Tavsiye Puanı: 0

Arkadaşlar