neptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond repute
Süper Üye

neptunn neptunn isimli Üye şimdilik offline konumundadır

uye

Ziyaretci Mesajı

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 26
  1. hamza eylemer
    08.Mart.2019 03:05
    hamza eylemer
    Değerli kardeşim. Mister No tay yayınları 104 lük seride 8 ve 16. bölümleri indiremiyorum. Dosya kaldırılmıştır mesajı veriyor. Acaba yeniden yükleyebilir misiniz. Saygılarımla....
  2. sinan.dinler
    30.Kasım.2018 10:37
    sinan.dinler
    Üstat, Kızılmaske Albüm 1. seri 107 ve 112 nolu sayılara ait linklerde sorun var. Bunları Mediafire olarak yeniden yüklemeniz mümkün müdür? Çok teşekkür ederim.
  3. Metin Gulgez
    07.Haziran.2017 03:58
    Metin Gulgez
    Slm lar Neptun kardesim...

Bendeniz 46 yasindayim. Mandrake koleksiyonuna basladim.
    Mumkunse ilk serileri veya 80 lik super serileri biriktiriyorum.
    Eksik sayilari nerden bulabilirim. Sahaflari denedim gecen hafta. kadikoy'e gittim. Cok pahali satiyorlar.
  4. ZuCChiNi
    08.Kasım.2015 21:46
    ZuCChiNi
    Tekrar merhaba.
    Tercüman Çocuk serisindeki eksikleri tamamlamaya devam.
    1979 yılının ekrik olan 26, 27, 28, 33 ve 42. sayılarını ekledim.
    Listeye eklerseniz sevinirim. Yalnız bu dergilri tarayan ve bizlerle paylaşan H.Aybal ve F.Dikbaş'a haksızlık etmemek adına listedeki ismimin kaldırılmasını rica ediyorum. Bazı sayıları sayın F.Dikbaş'tan paylaşılmaması kaydıyla özel olarak almıştım. Hangi sayılar olduğunu da hatırlamıyorum. Belki de paylaştğım sayılar da onların arasındadır. Bu yüzden emeklerinin üzerine konmak istemiyorum.
    Selamlar.
    ZuCChiNi
  5. ZuCChiNi
    08.Kasım.2015 03:38
    ZuCChiNi
    Merhabalar
    Tercüman Çocuk Dergisinin 1978 yılı 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 43, 45 ve 49. sayılarını paylaştım. Sıralı Listeye ekler misiniz?
    Selamlar.
    ZuCChiNi
  6. SenSei
    25.Ekim.2012 03:14
    SenSei
    Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sevdikleriniz ile birlikte huzurlu, mutlu ve sağlıklı günler geçirmenizi dilerim. Sevgiler...
  7. Şükrü
    13.Eylül.2012 16:25
    Şükrü
    Hocam ne zamandır sizi sahalarda göremiyoruz
    Önemli bir durum mu var merak ettim.
  8. burakem
    30.Mayıs.2012 00:20
    burakem
    Merhaba, NTV Tarih sayıları epey çoğaldı acaba bunlara ayrı bir klasör mü açsak, isteyen aradığını daha kolay bulsa ?

Tşk
  9. yeryüzü
    15.Aralık.2011 16:02
    yeryüzü
    Ben teşekkür ederim sayın neptunn,
    emekleriniz karşısında biz mahcubuz efendim.
    Kaplumbağa hızıyla anlıyorum özel
    mesajları falan,
    bir iki dergi paylaşımı içindi sanırım bu mesajınız.
    Bi de rep puanı nedir bilmiyorum,
    nasıl veriliyor ve alınıyor acaba,
    yeri gelmişken! (yeri geldi mi ki ) sorayım.
  10. timed
    15.Kasım.2011 23:53
    timed
    Sevgili dostum ,
    KaraMurat linklerini yenilemedeki azminiz ve hızınıza sonsuz teşekkürler.
    Sayenizde bende arşivi kuvvetlendirince artık link yenilemede destek olurum size.
    Saygılarımla.

Hakkımda

• Signatürü

Binlerce can dirilse de nakletse geçmişini!
    Dağlar lisana gelse de anlatsa hepsini ,
    Garbın cebin-i zalimi affetmedim seni,
    TÜRK'üm ve düşmanım sana kalsam da tek kişi!..

İstatistik

Mesaj adeti
Ziyaretci Mesajı
Genel Bilgiler
  • Son Aktivitesi: 27.Ekim.2012 21:53
  • Tavsiye Puanı: 1

Arkadaşlar

Arkadaşlarınız 1 - 4 / 4

Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:23