Üstat, Kızılmaske Albüm 1. seri 107 ve 112 nolu sayılara ait linklerde sorun var. Bunları Mediafire olarak yeniden yüklemeniz mümkün müdür? Çok teşekkür ederim.
Tekrar merhaba.
Tercüman Çocuk serisindeki eksikleri tamamlamaya devam.
1979 yılının ekrik olan 26, 27, 28, 33 ve 42. sayılarını ekledim.
Listeye eklerseniz sevinirim. Yalnız bu dergilri tarayan ve bizlerle paylaşan H.Aybal ve F.Dikbaş'a haksızlık etmemek adına listedeki ismimin kaldırılmasını rica ediyorum. Bazı sayıları sayın F.Dikbaş'tan paylaşılmaması kaydıyla özel olarak almıştım. Hangi sayılar olduğunu da hatırlamıyorum. Belki de paylaştğım sayılar da onların arasındadır. Bu yüzden emeklerinin üzerine konmak istemiyorum.
Selamlar.
ZuCChiNi
Ben teşekkür ederim sayın neptunn,
emekleriniz karşısında biz mahcubuz efendim.
Kaplumbağa hızıyla anlıyorum özel
mesajları falan,
bir iki dergi paylaşımı içindi sanırım bu mesajınız.
Bi de rep puanı nedir bilmiyorum,
nasıl veriliyor ve alınıyor acaba,
yeri gelmişken! (yeri geldi mi ki ) sorayım.
Binlerce can dirilse de nakletse geçmişini!
Dağlar lisana gelse de anlatsa hepsini ,
Garbın cebin-i zalimi affetmedim seni,
TÜRK'üm ve düşmanım sana kalsam da tek kişi!..
Not : Burası binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir.Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır.Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan ve telif hakkı içeren bir paylaşımın forumumuzda yapıldığına rastladıysanız lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz, en geç 48 saat içinde gereken yapılacaktır. Bilgilendirme yapabileceğiniz mail adresi: [email protected] Bu foruma üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır...